Stoglangis y 1g...
- Show
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 27
- UžsiregistravoCOLON 2007 01 20, 11:31
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Kaunas
Vou-vou-vou, sulėtinkit tempa biškutį 
A jūs domėjotės 1G stogo konstrukcija? Nu aš nesu 100% sure, bet, jei neklystu, pas klipses per stogo vidurį (nuo centrinio lanko link priekinio stiklo) eina rėmas, vamzdis (nuo, jei neklystu 91 metų). Kodėl jūsų nuomone klipsės tik targos? O todėl, kad rėmas toks, kad neišeina padaryt liuko...
Tad prieš ardydami ar pjaudami stogą įsitikinkit, kad po to nereikės gailėtis
A jūs domėjotės 1G stogo konstrukcija? Nu aš nesu 100% sure, bet, jei neklystu, pas klipses per stogo vidurį (nuo centrinio lanko link priekinio stiklo) eina rėmas, vamzdis (nuo, jei neklystu 91 metų). Kodėl jūsų nuomone klipsės tik targos? O todėl, kad rėmas toks, kad neišeina padaryt liuko...
GS 1G
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ir kur remiasi tas strypas į stiprų stiprų stikląShow rašėCOLONVou-vou-vou, sulėtinkit tempa biškutį
pas tarkas yra dugnas tvirtesnis o pas klipiecus su šubidakais dugnas toks pat
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
is kur tokios zinios? neesu mates nieko panasaus nei vienam clipece.Show rašėCOLONVou-vou-vou, sulėtinkit tempa biškutį
beje, pas mane su liuku, kolkas nepastebejau visiskai jokiu skirtumu nuo pries tai tureto be liuko
- Show
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 27
- UžsiregistravoCOLON 2007 01 20, 11:31
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Kaunas
kartoju, nesu įsitikinęs 100%, tiesiog esu kažką girdėjęs, daba ant staigio nerandu nieko, nebent va čia pvz yra šiek tiek užsiminta apie tai:
http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?model=2119
Anyway, stogas yra rėmo dalis, tad kažkaip nesu įsitikinęs liuko idejos tikslingumu. Juk ir taip klipsas turi problemų dėl trūkinėjančio priekinio stiklo. Skylė stoge manau nesumažins šios problemos
Tad personaly aš manau, kad geriau susitvarkyt kondišioną ir nesukt smegenų. Čia nebent tiems, kas rūko aktualiau turėt kur pelenus kratyt autostradoj.
http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?model=2119
Gal geriau tą galėtų pakomentuoti kas nors, kas ardęs 1G, kas ten slepiasi stoge, ar yra kokių vamzdžių/strypų/rėmų?Несмотря на то, что Mitsubishi Eclipse меньше Galant (4340/ 1690/1300 против 4540/1695/1400), он немного тяжелее — 1215 и 1185 кг соответственно, что объясняется усиленным кузовом, призванным нести серьезные нагрузки, и каркасом безопасности по всему периметру. Внутри дверей, под обшивкой потолка и торпедо, установлены брусья жесткости, под днищем кузова продольная балка, а передний и задний бамперы крепятся на специальных амортизаторах, назначение которых гасить энергию удара при столкновениях.
Anyway, stogas yra rėmo dalis, tad kažkaip nesu įsitikinęs liuko idejos tikslingumu. Juk ir taip klipsas turi problemų dėl trūkinėjančio priekinio stiklo. Skylė stoge manau nesumažins šios problemos
Tad personaly aš manau, kad geriau susitvarkyt kondišioną ir nesukt smegenų. Čia nebent tiems, kas rūko aktualiau turėt kur pelenus kratyt autostradoj.
GS 1G
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai sakau, kad nemaciau jokiu strypu nei su liuku nei be liuko clipece. Foto nesimato stogo, bet uztikrinu, kad ju ten nera. Siaip visas kebulas pakankamai grubus, daug metalo ir tvirta konstrukcija, uztai ir sunkus. As irgi uz, kad cielo stogo geriau nepjaustyt, nes geras liuko idejimas daug kainuos, o po pigaus kishmisho su pakausiu gaudyt lasus paskui nesinori. Bet jeigu yra stock liukas, tai ji perdaryt i pilnai darinejama yra net labai realu