pas mus registruoja pagal dokumentuose esancia pirmos registracijos dataioma rašėCOLONrida 68000 mylių . tai maždaug 108000 kmErnis rašėCOLONBet rida labai idomi. Masinai 10 metu, o tipo pravaziavus 74000kmo rida, pamačius mašinos būklę, reali. tai matyti ir iš vairo, pedalų, dažų ir kt. pats turiu mašiną beveik 3 kartus daugiau nuvažiavusią, tai skirtumą jaučiu
. beje, ant vokiškų dokumentų pirma registracijos data 1999m. Bus įdomu, kaip regitroj užregistruos
Eagle Talon
Eclipse 1G Targa (SOLD)
Re: Eagle Talon
nu jau? nejaugi mes tokie blogi?teqi rašėCOLONjuo visi jus geri kol prie vairo neprileidirimciux rašėCOLON o kada as blogas buvau![]()
aisq nedraskusiu nes nagu neturiu
nebent paraliuot butu galima bet cia juk nesava
po to sako kam tau tokia masina jei draskyt negalima

Eclipse 1G Targa (SOLD)
am.. o kas ta BOV'a?rimciux rašėCOLON
nu jau? nejaugi mes tokie blogi?beje pas tave BOV'a yra

Eagle Talon TSi AWD '95 (ex)
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
Ai su tom ridom, pas mane 94' klipsas ir rida tipo tik 32000km. Nors ka ce gali zinoti, variklis dirba kaip naujas ir siaip visur matos, kad nenudroztaErnis rašėCOLONBet rida labai idomi. Masinai 10 metu, o tipo pravaziavus 74000km

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
siaip gali buti nes visdelto pas tavo targa tai jie su jom vazineja tik vasaraDrumbash rašėCOLONAi su tom ridom, pas mane 94' klipsas ir rida tipo tik 32000km. Nors ka ce gali zinoti, variklis dirba kaip naujas ir siaip visur matos, kad nenudroztaErnis rašėCOLONBet rida labai idomi. Masinai 10 metu, o tipo pravaziavus 74000km

Eclipse 1G Targa (SOLD)
Ar nebus kaip vienam laidu vedejui is Radiocentro. Zmogus nusipirko amerikoniska Honda Legenda ir po kurio laiko pateko i avarija, reikejo kai kuriu skardu. Is pirmo zvilgsnio europietiskos skardos atrode tokios pacios, bet prdejus matuoti skirtumas siekdavo iki 5cm: teko originalus uzsakineti.egisas rašėCOLON Variklis silpnokas 1.8l ir su kai kuriomis dalimis butu sunkiau jei kas atsitiktu.
tas tai tiesa. as kai bamperi norejau uzsakinet tai man rodos 3000-4000 litu sake kainuotu. vnz nepigios dalysRiebus rašėCOLONas tai tokio neimciau nes kas liecia sparnus priekinius tai pas visus pagrinde mirkt mirkt o cia ne beja gale irgi bamperis bei lempos visai kitokie problemeliu su dalim tikrai butu

Eagle Talon TSi AWD '95 (ex)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
pataisymas:
iomos (emos) draugelis (druzbakas), su kuriuo per meetus lankydavos(partneris lovoj ir ne tik) , norejo inkirst 2G klipieco/1G TSi , pasieme 1g 1,8 talona - keista man sakau
kas dar kam neaisku 
iomos (emos) draugelis (druzbakas), su kuriuo per meetus lankydavos(partneris lovoj ir ne tik) , norejo inkirst 2G klipieco/1G TSi , pasieme 1g 1,8 talona - keista man sakau

Paskutinį kartą redagavo 2 Matosas. Iš viso redaguota 2005 kartus.