o kiek GTS sveria
beja kox begiu perdavimo santikis
ir iki kiek padaro 100kmh

Donix,visiskai tau pritariu,kad GTS ribotos galimybes tiuninant motora,3G 3.0 V6 motorai labai sunkiai pasiduoda +up HP,kiek esu girdejes,tai nelaiko jie turbinu ir norint 3.0 motora reikia labai dideliu investiciju ir labai kvalifikuoto darbo dirbant su jais.Vat 3G 2.4 Eclipsiu motorai,isties gerai pasiduota +up HP.O apie 2G turbinines Eclipse as isvis nekalbuDonix rašėCOLONGTS 210ag V6 3l.
GST 195ag 2l. turbo
performens atzhvilgiu ash rinkciausi GST turbo motora lengviau uzhsukti...
sukimo momentas ir t.t.
GTS daugiau ribotos galimybes... sustacius standart GST ir GTS manau GST ant 400 triuputi greitesnis
GTS tuscia sveria(pas mane tech. pase bent jau taip parasyta) 1315Kg,nors esu nemazai rades internete kur svori raso didesni.Riebus rašėCOLONtyngiu ieskot![]()
o kiek GTS sveria
beja kox begiu perdavimo santikis
ir iki kiek padaro 100kmh
tikrai nesigailiu. kai nuo savo 1G GS'o persėdau į šitą 3G GT tai tikrai kad važiuojaRiebus rašėCOLONNa ir kaip ar nesigaili ar dar labiau pateisino lukescius
atmink kad turbo turi laga ko neturi taviske ir jei tarpine bus susidevejus tarp vairo ir sedynes tai galima laimetiNasas rašėCOLONtikrai nesigailiu. kai nuo savo 1G GS'o persėdau į šitą 3G GT tai tikrai kad važiuojaRiebus rašėCOLONNa ir kaip ar nesigaili ar dar labiau pateisino lukesciuslukesčius pateisino dar ir kaip. labai patenkintas , ir laukiu pavasario kai keliai sausi geri bus
kolkas su kokiom mašinom važiaves esu tai nebent su pažystamo Toyota Supra galiu dinamika lyginti, nes taip dar nebuvau "kiles"
važiuoja važiuoja
ateis pavasaris tai sustatysim su Supra, nu aišku pagal popierius turėčiau gauti, ten 3 Turbo, 230 kažkur AG jei neklystu, 0-100 sakė lygtais per 6,4 s renka. bet savo tikrai patenkintas esu, V6 gražiai dirba, dar tas garsas...
![]()
+ kaip taisyklė dauguma supru Lietuvoj užmuštos, taip kad ne visad ir tarpinė gali padėtRiebus rašėCOLONatmink kad turbo turi laga ko neturi taviske ir jei tarpine bus susidevejus tarp vairo ir sedynes tai galima laimetiNasas rašėCOLON tikrai nesigailiu. kai nuo savo 1G GS'o persėdau į šitą 3G GT tai tikrai kad važiuojalukesčius pateisino dar ir kaip. labai patenkintas , ir laukiu pavasario kai keliai sausi geri bus
kolkas su kokiom mašinom važiaves esu tai nebent su pažystamo Toyota Supra galiu dinamika lyginti, nes taip dar nebuvau "kiles"
važiuoja važiuoja
ateis pavasaris tai sustatysim su Supra, nu aišku pagal popierius turėčiau gauti, ten 3 Turbo, 230 kažkur AG jei neklystu, 0-100 sakė lygtais per 6,4 s renka. bet savo tikrai patenkintas esu, V6 gražiai dirba, dar tas garsas...
![]()
svarbu zinoti ties kokiu RPM mesti sekancia pavara ir zinoma negaileti sankabos