Eclipse GTS vs Eclipse GST

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2006 01 09, 20:46

tyngiu ieskot :wink:

o kiek GTS sveria

beja kox begiu perdavimo santikis

ir iki kiek padaro 100kmh

:wink:
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!

Vartotojo avataras
Ruffian
Dalyvis
PranešimaiCOLON 733
UžsiregistravoCOLON 2006 01 08, 21:45
MiestasCOLON Alytus
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Ruffian » 2006 01 09, 20:52

Donix rašėCOLONGTS 210ag V6 3l.
GST 195ag 2l. turbo

performens atzhvilgiu ash rinkciausi GST turbo motora lengviau uzhsukti...
sukimo momentas ir t.t.

GTS daugiau ribotos galimybes... sustacius standart GST ir GTS manau GST ant 400 triuputi greitesnis :D
Donix,visiskai tau pritariu,kad GTS ribotos galimybes tiuninant motora,3G 3.0 V6 motorai labai sunkiai pasiduoda +up HP,kiek esu girdejes,tai nelaiko jie turbinu ir norint 3.0 motora reikia labai dideliu investiciju ir labai kvalifikuoto darbo dirbant su jais.Vat 3G 2.4 Eclipsiu motorai,isties gerai pasiduota +up HP.O apie 2G turbinines Eclipse as isvis nekalbu :D ,is ju be didesniu sunkumu padaromi monstrai :!:
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2006 01 09, 20:57

bet negi butu labai sudetinga insimest i GT ar RS baze motoriuka nuo 3000GT TT ten kartais ar ne tas pats motoras :wink: kaip toki Lince dalim pardavineja :wink:

Vartotojo avataras
Ruffian
Dalyvis
PranešimaiCOLON 733
MiestasCOLON Alytus
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Ruffian » 2006 01 09, 21:18

Riebus rašėCOLONtyngiu ieskot :wink:

o kiek GTS sveria

beja kox begiu perdavimo santikis

ir iki kiek padaro 100kmh

:wink:
GTS tuscia sveria(pas mane tech. pase bent jau taip parasyta) 1315Kg,nors esu nemazai rades internete kur svori raso didesni.

begiu perdavimo sontykis

First 2.93
Second 1.95
Third 1.41
Fourth 1.03
Fifth 0.72
Reverse 3.42
Final Drive Axle Ratio 4.11

0-100Km/h-6.7s,nors kai kur esu rades,kad raso 6.8 arba 6.9,bet visuose oficialiuose 3G forumuose ir puslapiuose raso 6.7.
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2006 01 09, 21:24

ogo kaip tokiai masei pagreitis tikrai neblogas :respekt:

Vartotojo avataras
Nasas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1985
UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
MiestasCOLON Alytus

Neperskaitytas pranešimas Nasas » 2006 01 09, 22:23

šiaip per mažas svoris pas tave parašytas. mano 1G sveria 1310 kg, 3G GT pase rašo 1350 kg, bet čia kiek žinau RS ir GS svoris. šiaip turėtų netoli 1400 kg buti. man irgi dėl to svorio labai ydomu, o rades aš tai jų yvairiausių :) nu jo GTS'o pagreitis iki 100 yra 6,7 s , o GT 6,9 jei neklystu :roll:
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS

Vartotojo avataras
Ruffian
Dalyvis
PranešimaiCOLON 733
MiestasCOLON Alytus
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Ruffian » 2006 01 09, 22:35

tai gali but,man tai vapse techniniam pase surase GT duomenis,nes regitros kompai neturejo GTS duomenu.Siaip tai as ir manau,kad netoli 1400Kg turetu sverti,nes juk prikista bazinej irangoj nemazai visokiu chojovenu.O GT pagreiti tai beveik visur esu rades 7.0s arba 7.1s,sito dalyko tiksliai negaliu pasakyt,bet atsimenu kad jos labai panasus duomenys kaip Celicos GT-S.
P.S.Ar esi savo Eclipsei dares kokiu nors modu ir ar tavo GT kartais ne juoda tokia?Esu keleta kartu mates Alytuj.

Vartotojo avataras
Nasas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1985
MiestasCOLON Alytus

Neperskaitytas pranešimas Nasas » 2006 01 10, 12:04

Taip ta pati juoda GT 8) Modifikacijų jokių nedariau, šiaip aš ją dar tik koks mėnesis kaip susiremontavęs ir pradėjau važinėti, nu ir tai dar neviską surinkęs kolkas, dar šiokių tokių smulkmenų yra kur patvarkyti reikia.
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2006 01 10, 12:47

Na ir kaip ar nesigaili ar dar labiau pateisino lukescius :wink:

Vartotojo avataras
Nasas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1985
MiestasCOLON Alytus

Neperskaitytas pranešimas Nasas » 2006 01 10, 13:46

Riebus rašėCOLONNa ir kaip ar nesigaili ar dar labiau pateisino lukescius :wink:
tikrai nesigailiu. kai nuo savo 1G GS'o persėdau į šitą 3G GT tai tikrai kad važiuoja :punk: lukesčius pateisino dar ir kaip. labai patenkintas , ir laukiu pavasario kai keliai sausi geri bus :D kolkas su kokiom mašinom važiaves esu tai nebent su pažystamo Toyota Supra galiu dinamika lyginti, nes taip dar nebuvau "kiles" :D važiuoja važiuoja :) ateis pavasaris tai sustatysim su Supra, nu aišku pagal popierius turėčiau gauti, ten 3 Turbo, 230 kažkur AG jei neklystu, 0-100 sakė lygtais per 6,4 s renka. bet savo tikrai patenkintas esu, V6 gražiai dirba, dar tas garsas... 8) :D
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS

Vartotojo avataras
Ruffian
Dalyvis
PranešimaiCOLON 733
MiestasCOLON Alytus
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Ruffian » 2006 01 10, 14:13

Is vidutines klases sportiniu masinu manau GTS ir GT Eclipses vairavimo dinamines savybes is tiesu labai geros net su stockiniais amortikais.Sita nuomone galiu drasiai pasakyti,nes teko vaziuoti uz vairo su tokiom masinom kaip RX8,Golf R32,Acura RSX TypeS,Celica GT-S ir t.t.,todel palyginus Eclipse GTS ir GT man tikrai paliko ispudi.Vasara gerai tai isbandziau,ypac po to,kai susidejau rimta suspensija,tada valdymas tampa isties nerealus.
O kas liecia ta Supra,tai jeigu ten ta senesne Supra,tai nezinau kaip GT,bet as su savo GTS dar kai buvo visiska stock,Kaune su draugu buvau sustates ja ir pasidariau ta Supra TURBO ne taip jau baisiai ir sunkiai.Per 6.4 ji tikrai 100 nesurenka.

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2006 01 10, 15:30

Nasas rašėCOLON
Riebus rašėCOLONNa ir kaip ar nesigaili ar dar labiau pateisino lukescius :wink:
tikrai nesigailiu. kai nuo savo 1G GS'o persėdau į šitą 3G GT tai tikrai kad važiuoja :punk: lukesčius pateisino dar ir kaip. labai patenkintas , ir laukiu pavasario kai keliai sausi geri bus :D kolkas su kokiom mašinom važiaves esu tai nebent su pažystamo Toyota Supra galiu dinamika lyginti, nes taip dar nebuvau "kiles" :D važiuoja važiuoja :) ateis pavasaris tai sustatysim su Supra, nu aišku pagal popierius turėčiau gauti, ten 3 Turbo, 230 kažkur AG jei neklystu, 0-100 sakė lygtais per 6,4 s renka. bet savo tikrai patenkintas esu, V6 gražiai dirba, dar tas garsas... 8) :D
atmink kad turbo turi laga ko neturi taviske ir jei tarpine bus susidevejus tarp vairo ir sedynes tai galima laimeti :wink: svarbu zinoti ties kokiu RPM mesti sekancia pavara ir zinoma negaileti sankabos :wink:

Vartotojo avataras
Nasas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1985
MiestasCOLON Alytus

Neperskaitytas pranešimas Nasas » 2006 01 10, 17:12

šiaip tai dėl svorių ( dėl kurių neaišku labai nes daug kur skirtingai randu, o pasvert neturiu galimybių :D tai kolkas man atrodo iš mano bendravardžio TADO duoto linko svoriai realūs turėtų būti) lengviausia yra GS-T , tada GT , poto GTS , o sunkiausia gaunasi GSX.
Dabar dėl 3G ir 2G išvaizdos dėl kurios daug kas sako kad 2G gražesnė, na tai čia taip dėl skonio nesiginčijama :) man dabar 3G gražesnė, 2G tokia švelnesnių apvalesnių bruožų dabar man atrodo :) o faros tai kaip tik gerulės, tokios kaip aš vadinu kulkos :)
Ruffian būtų ydomu sužinoti kas kaip ir ant kiek laimėjo 400m kai statėt GS-T su GTS :think: aš kažkaip drystu spėti kad GTS laimėjo... laukiam atsakymo :)
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS

Vartotojo avataras
Ruffian
Dalyvis
PranešimaiCOLON 733
MiestasCOLON Alytus
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Ruffian » 2006 01 10, 22:21

Jei vien tik lyginant isvaizda,tai manau ir 2G ir 3G turi savu bruozu.Man abi labai gerai atrodo.Aisku,del skonio nesigincinjama,pvz. Nasui 2G svelnesniu bruozu,o man asmeniskai kaip tik kokia GST ar GSX labai agresyviai atrodo,mano nuomone jai labai tiktu pavadinimas streetfighter :lol:
400 m statem ir lyginom keturias masinas,kiekviena po tris kartus- as su Eclipse GTS,Eclipse GST,Celica GT-S ir Acura RSX TypeS,as nesu toks geras vairuotojas,man tai tik hobi,o zmones kurie vairavo kitas masinas vaziuoja isties gerai.Pries GST viena kart islosiau,du kart pralosiau,viena kart per puse korpuso,antra daugiau nei per korpusa.Pries RSX du kart islosiau,viena pralosiau,pries Celica visus tris kartus islosiau.GST buvo greiciausia is visu musu bandytu.

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2006 01 11, 08:41

Riebus rašėCOLON
Nasas rašėCOLON tikrai nesigailiu. kai nuo savo 1G GS'o persėdau į šitą 3G GT tai tikrai kad važiuoja :punk: lukesčius pateisino dar ir kaip. labai patenkintas , ir laukiu pavasario kai keliai sausi geri bus :D kolkas su kokiom mašinom važiaves esu tai nebent su pažystamo Toyota Supra galiu dinamika lyginti, nes taip dar nebuvau "kiles" :D važiuoja važiuoja :) ateis pavasaris tai sustatysim su Supra, nu aišku pagal popierius turėčiau gauti, ten 3 Turbo, 230 kažkur AG jei neklystu, 0-100 sakė lygtais per 6,4 s renka. bet savo tikrai patenkintas esu, V6 gražiai dirba, dar tas garsas... 8) :D
atmink kad turbo turi laga ko neturi taviske ir jei tarpine bus susidevejus tarp vairo ir sedynes tai galima laimeti :wink: svarbu zinoti ties kokiu RPM mesti sekancia pavara ir zinoma negaileti sankabos :wink:
+ kaip taisyklė dauguma supru Lietuvoj užmuštos, taip kad ne visad ir tarpinė gali padėt
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

BUTTON_POST_REPLY