Lancer'iai ar daug ju tiuninguotu?
- EvaldaZ_NI
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 23, 16:47
- MiestasCOLON UK
paprasciausiai ta paty as jums galiu nupirkti airijoje
tik atsiuskit man pinigu dokit foto konorit tipo pvz paziuresiu tuningo parduotuvese nereikes jums i zelandija
o del galo uzrasho zelandija anglu kolona todel ten dauguma shneka anglishkai gal net ir visi kaip ir australijoje
ji ir beje gy buvo arr dar yra anglu kolona
todel tosio salyse vairas kaip jap/anglija 
No disapointment for replacement it's called Boooost....... bolocks 
- EvaldaZ_NI
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- MiestasCOLON UK
pasakyk ko nori - turiu adresu, dosiu adresa paziuresi jei banko saskaita turi valio gali pac jei priima jei ne einu i parduotuve dodu litus gaunu preke atsiunciuSalkiz rašėCOLONa ce shiaip pasakei, ar tu rimtai galetum atsiusti?
- EvaldaZ_NI
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- MiestasCOLON UK
siaip zadu gryzti liepos men. gal jei nebus darbo nes matai daba bus holidejai ju 2sav jei nebus darbo grysiu jei bus negrysiuSalkiz rašėCOLONnea, banko saskaitos neturiu =[[[ , o tu pvz nezadi kada greitu laiku gryzti i LT ar pan? =]
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11322
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tarpkontinentiniams pervedimams tokiam jaunikliui neduosDzhedaj rašėCOLONO tai labai jau sunku nueit i banka ir atsidaryt saskaita?Salkiz rašėCOLONnea, banko saskaitos neturiu =[[[ , o tu pvz nezadi kada greitu laiku gryzti i LT ar pan? =]
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- EvaldaZ_NI
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- MiestasCOLON UK
nzn kaip lietuvoje bet man pavedimas kainuotu is saskaitos 25svarai=125ltZyXEL rašėCOLONTarpkontinentiniams pervedimams tokiam jaunikliui neduosDzhedaj rašėCOLON O tai labai jau sunku nueit i banka ir atsidaryt saskaita?Arba duos, bet tas pavedimas (jei neklįstu) kainuoja nemažai- o tai jau manau bus problema for sure
-
naujausias
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 26, 22:52
- MiestasCOLON Lietuva
nu tai teisingai, kam ce tu saskaitu? taigi yra tokios paslaugos kaip "western union" arba didziojoj britanijoj dar "moneygram" kur per pasta dirba. nereik ce jokiu saskaitu:)EvaldaZ_NI rašėCOLONnzn kaip lietuvoje bet man pavedimas kainuotu is saskaitos 25svarai=125ltZyXEL rašėCOLON Tarpkontinentiniams pervedimams tokiam jaunikliui neduosArba duos, bet tas pavedimas (jei neklįstu) kainuoja nemažai- o tai jau manau bus problema for sure
bet kadangi as ir dar sask... banke neturiu
nes dar neatsiunte draudimo numerio
siusti man pinigus galima ir per comercial union man atrodo . pasakai varda pavarde kam poto duodi man numeriuka kazkoky as ateinu su pasu pasiemu poinigus pasakes nr
is patirties galiu pasakyt neapsimoka!!! siunte per "western union" tai vieni nuostoliai ir tiek, nu gerai tik tai kad ta pacia diena gauni, o banke pavedimas apie 2 sav.!!!naujausias rašėCOLONnu tai teisingai, kam ce tu saskaitu? taigi yra tokios paslaugos kaip "western union" arba didziojoj britanijoj dar "moneygram" kur per pasta dirba. nereik ce jokiu saskaitu:)EvaldaZ_NI rašėCOLON nzn kaip lietuvoje bet man pavedimas kainuotu is saskaitos 25svarai=125ltbet kadangi as ir dar sask... banke neturiu
nes dar neatsiunte draudimo numerio
siusti man pinigus galima ir per comercial union man atrodo . pasakai varda pavarde kam poto duodi man numeriuka kazkoky as ateinu su pasu pasiemu poinigus pasakes nr
Viskas priklauso nuo tarpines:
tarp vairo ir sedynes!!!
tarp vairo ir sedynes!!!
-
naujausias
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 26, 22:52
- MiestasCOLON Lietuva
- EvaldaZ_NI
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173