Tuningo dalys
- jonas28
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 86
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 06, 23:13
- AutomobilisCOLON DODGE STEALTH, PEUGEOT 309
- MiestasCOLON Siauliai-Jonisk
Lukui, mokejau 400Lt uz add-on'a. uz visa buferi tai norejo 600Lt.
kadangi buvau daves rankpinigiu (pac prase) tai mokejau na visa suma.
niekas neduokit petrui rankpinigiu jei darysites
Orangen, man dare 2006 rudeni spalio pabaigoje, jis man nieko nekalbejo apie melinus sluoksnius ar kazka panasaus. Tai negaliu nieko pasakyti. (pasididinasu tavo siusta foto ir ziuriu kad ten 2005 m. nu zinok neturiu komentaru, jauciu makaronai pakabinti). dar pazek vidurine foto nu ten sudas paskutinis o ne kokybe
PS. visa kokybe priklauso su kokiu atsidavimu dirbi, jei pribegi paterlioji ir piniga paimi tai ir taip gaunas
[/b]
kadangi buvau daves rankpinigiu (pac prase) tai mokejau na visa suma.
niekas neduokit petrui rankpinigiu jei darysites
Orangen, man dare 2006 rudeni spalio pabaigoje, jis man nieko nekalbejo apie melinus sluoksnius ar kazka panasaus. Tai negaliu nieko pasakyti. (pasididinasu tavo siusta foto ir ziuriu kad ten 2005 m. nu zinok neturiu komentaru, jauciu makaronai pakabinti). dar pazek vidurine foto nu ten sudas paskutinis o ne kokybe
PS. visa kokybe priklauso su kokiu atsidavimu dirbi, jei pribegi paterlioji ir piniga paimi tai ir taip gaunas
[/b]
DODGE STEALTH
-
orangen
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3884
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 23, 09:42
- AutomobilisCOLON cb5a
- MiestasCOLON Šiauliai
velnias zino nuo ko ten tie snargliai - net desinej gi ta pati masina jau ne snargliujonas28 rašėCOLONnezinau. jei isizesi vidurine foto tai tas melynas kaip su pendzeliu uzdazytas
tai kad gi niekas nieko neprades daryt be rankpinigiujonas28 rašėCOLONjeigalvoji daryt tik neduok litu ispradziu kad po to galetum ji pasiust jei netiks kokybe
- JanZi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 912
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 22, 10:14
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse GS `93
- SkypeCOLON JanZiDSM
- MiestasCOLON Riga, Latvia
- CONTACTCOLON
atsiprashau, but tuning.lv sucks big big big time. Never order from them unless U want to spend weeks in garage!jonas28 rašėCOLONas siulau http://www.tuning.lv
1G Eclipse GS Limited Edition -- almost awaken
`07 Lancer 1.6 AT-- seiminis
[11:41:58] Kevinas: they (1g) never work correctly :D
Friends - don't let friends drive stock!
- JanZi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 912
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 22, 10:14
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse GS `93
- SkypeCOLON JanZiDSM
- MiestasCOLON Riga, Latvia
- CONTACTCOLON
Actually U should feel lucky if U had little problems with their stuff.jonas28 rašėCOLONwhy tuning.lv is suck. what problem. What problem you have my friend by front/rear bumper, spoiler and it was OK (audi coupe)
only with front bumper was little problems but it nothing
In your case with Audi Coupe, U got more or less good stuff because Audi Coupes are quiet noticeable part of their business, and they have got very many complaints concerned to quality, so guys from tuning.lv HAD to do something to improve finishing look of these bumpers. But dont try to order something more exotic - such as eclipse etc!
1G Eclipse GS Limited Edition -- almost awaken
- pervx
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1561
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 10, 23:34
- AutomobilisCOLON Mitsubishi eclipse 96m.
- SkypeCOLON pitaciokx
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Tuningo dalys
Kas man gali is ebay nupirkti toki dalika ?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-MI ... enameZWDVW
atsiliginsiu
:) nes tik vienoi vietoi radau,jei kas zino kur dar kokiu tokiu suduku ir meskit linkus 
atsiliginsiu
Mitsubishi Eclipse 1G 199.... 2.0 Dohc .... Parduota
Mitsubishi Eclipse 2G GSTParduota
Mitsubishi Eclipse 2G GSTParduota
- LtuDsm
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 461
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 09, 06:26
- AutomobilisCOLON 1G Eclipse GS-Turbo
- SkypeCOLON ltudsm
- MiestasCOLON Philadelphia
- CONTACTCOLON
Re: Tuningo dalys
parasyk email i Extremepsi.com jie turi 100% ,nes kiek kart esu buves,tai pas ju ant sienos kabo tokie dalykeliai:Ppervx rašėCOLONKas man gali is ebay nupirkti toki dalika ?
atsiliginsiu:) nes tik vienoi vietoi radau,jei kas zino kur dar kokiu tokiu suduku ir meskit linkus
T & E GT3076R Ball Bearing Turbo,boost, Oil gauges,255 "Walboro"Fuel Pump,intakeandUICP,"Tial"BOV,"Tial" 44'wastegate,3'exhaust,750cc injectors,GM Maf sensor,Maft Gen II,Dsm Link,Wideband o2,Fidanza3.2clutch kit..