Pritarui Egisui, filipai zymiau geriau sviec negu paprastosegisas rašėCOLONOi patikek yra skirtumas, bet jei tu mieste vazineji didziaja dali laiko tai tu ir nepajusiPliustas rašėCOLONnu nezinau as su standartinem vazineju, tai kazkaip nepastebejau didesnio skirtumo tarp atmerktu ir uzhmerktu lempu, bet kazkaip 50 litu ant lempuciu palikt, nu nepykit bet sveikas protas neleidzhia man taip daryt.
Philips lemputes
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
Matosas teisus, mane Kvarce irgi patikino kad sviesos spinduliai neishsimakaluoja, ir nightguide tinka dvigubo reflektoriaus lempoms, bet kazkaip ju vistiek nedejau.
Dabar pas mane puikuojasi VisionPlus +50% ir turiu pastebeti, kad jos tikrai geriau sviecia. O ir seip, kadangi 1vnt kainavo 19Lt, tai nera baisiai brangu, palyginus su 10Lt normalios lemputes kaina. O gerai "matyti" nakti vairuojant yra labai svarbu
Dabar pas mane puikuojasi VisionPlus +50% ir turiu pastebeti, kad jos tikrai geriau sviecia. O ir seip, kadangi 1vnt kainavo 19Lt, tai nera baisiai brangu, palyginus su 10Lt normalios lemputes kaina. O gerai "matyti" nakti vairuojant yra labai svarbu
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Ir kaip tarnauja BlueVision? Dar veikia?Micius rašėCOLONNa as tai kaip tik priesingas nuomones esu girdejes ir skaites, Omnio grupsuose kazkaip visi beveik vienbalsiai uz Blue Vision pasisako, o ne uz Vision plus. Beje pas mane dabar ne taip seniai sudeti nuji blue vision'ai, tai kai dagryje pirkau, tai ir pardavejas rekomendavo sitas, nors cia gali but ir del to, kad jos brangesnesDzhedaj rašėCOLONNors daug kas sako kad VisionPlus geriau nei Blue Vision.... Nu bet anyway, pasikeiciau as tas lempeckas i Blue Visionu's tai sviesa tikrai zymiai geresne pasidare, o isimtos lempeckos pasirodo irgi buvo philipsai, bet paprasti.
P.s. man net pacioj parduotuvej (Dagryje) pasake, kad visos tos Blue vision, Vision Plus ir kitu firmu analogai sviecia neilgai, t.y. 1-2 sezonai, ir jos numirsta, nu vienu zodziu jos laiko zymiai trumpiau, nei paprastos lemputes.
P.P.S. kur tu matei, kad Blue visionai kainuotu ~65LT? as uz H4 komplekta su dviem pozibinciais Dagryje mokejau 84Lt - 10% nuolaida = ~76Lt, o atskirai viena H4 lempecka kainuoja 43Lt, O Dagris tipo oficialus Philipso lempuciu atstovai
Dar gyvi VisionPlus? Kokie atsiliepimai po ilgesnio naudojimo?Dzhedaj rašėCOLONNu va, nusipirkau shiandien Philips VisionPlus
Nepirkau Blue Vision, nes pardavejas neturejo jokio argumento, kodel butent jos geriau ar blogiau...
Uzh 2 vnt sumokejau 38lt kauno kvarde...ten matyt taip pigu, nes jie yra importuotojai shitu lempachku
Siandien ir isidejau... Galiu pasakyt, kad efektas ishkart matosi, shviesa baltesne ir ryshkesne, spindulys ilgenis... and dregno asfalto gana gerai apshviechia...
Senos lemputes beje irgi nebuvo visai sh, Osram Bilux...
O va lempuchiu keitimas tai jau kitas reikalas....vietos tai ten nebent japonishkai rankytei, visokie vamzdeliai kodishkes, laideliai ir t.t....netrumpai teko paplusheti ir rankas pashalti kol sugebejau viska ishimt ir sudet
NightVISION Kur ju yra? Nes kiek ieskojau niekur nebera. O pazystamas pries metus pirkes - labai rekomendavo. bet matyt ju jau nebebuna..Matosas rašėCOLON verta
bet dabar as geriau mokeciau lt ir deciau philips night vision turbut (bet cia tik del to kad egisas labai jas gyre, o realiai nezinau skirtumo)
Tarnavo gerai, sviete puikiai ir neperdege nei viena, bet kadangi lanceriukas neseniai iskeliavo "i marcias", tai nezianu, kaip ten dabr reikalai su jaisMacStrix rašėCOLONIr kaip tarnauja BlueVision? Dar veikia?
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Aisku. Dabar galvoju - nzn ka pasirinkt.. Apsistojau ties Philipsu. Taigi 3 pasirinkimai: VisionPlus vs. BlueVision vs. NightGuide
NightGuide lyg jau ir i gala nustumiau, nes keletas minejo, kad mazokas pagrindinis sviesos srautas - ta prasme gerai apsviecia salikele ir panasiai, bet prasciau paty kelia. Nzn. Pats nemates - tad rmiuos tik kuo girdejau.
BlueVision sako neblogai, tik va kad prisiklausiau daug kalbu, kad greit perdega
Buna kad ir po pusmecio.. Kas pusmety pirkt lemputes po 70lt man per brangu. Dar kalba (tiesa cia skaiciau paneigima) kad BlueVision prastai susitvarko su slapia danga.
VisionPlus pigiausia, bet sviesa nei kiek nenusileidzia (gal ir lenkia) BlueVision. velgi - remiuosi tik nuogirdomis..
Vat ir isirink kad nori tarp tokios gausybes.. Butu 1 rusies - nuejaj, nusipirkai ir ramus.. O dabar
NightGuide lyg jau ir i gala nustumiau, nes keletas minejo, kad mazokas pagrindinis sviesos srautas - ta prasme gerai apsviecia salikele ir panasiai, bet prasciau paty kelia. Nzn. Pats nemates - tad rmiuos tik kuo girdejau.
BlueVision sako neblogai, tik va kad prisiklausiau daug kalbu, kad greit perdega
VisionPlus pigiausia, bet sviesa nei kiek nenusileidzia (gal ir lenkia) BlueVision. velgi - remiuosi tik nuogirdomis..
Vat ir isirink kad nori tarp tokios gausybes.. Butu 1 rusies - nuejaj, nusipirkai ir ramus.. O dabar