lancer 1.5 to doch
ar tik ne kaune aleksote pasijamei ta lanceri? buwau sutares su zmogum pasijamt motora 1.8 doch be galwos uz 300lt, net buwau nuwaziawes apziuret. paskambinau po poros walandu, tia tas pasirodo pardawe kazkam wisa...
MB c180 '94
hyundai lantra '95 1.8g.t. with 4g67 parduota
ford orion '91 1.8D supjaustytas ant metalo
hyundai lantra '95 1.8g.t. with 4g67 parduota
ford orion '91 1.8D supjaustytas ant metalo
- vs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 180
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 07, 13:05
- AutomobilisCOLON keli bet visi mitsubishi :D
- SkypeCOLON wiespatis87
- MiestasCOLON Kaunas-Garliava
uzkures nebuvau,as to stuksenimo negirdejau,man taip pardavejes sake kad vaziavo, pradejo nebetraukt ir stuksent, tipo buvo nuvares pas meistra ir jam pasake kad voztuvas pradege... kiek tiesos nzn. jau kai nusipirkau buvo atsukti galvos varztai, dirzas nuimtas as irgi tikejausi kazkas su bloku negerai bus. bet taip is isvaizdos lyg ir normaliai, tai nenoriu dar kolkas bert bloko,uzdesiu galva ir ziuresiu kas gausis... o del lancerio tai tas pats is aleksoto,paemiau visa, kebulas nesupuves bet gaves nedaug i prieki, reiktu televizoriaus kito. dar nepradetas ardyt.
cia dar kazkas klause del swapinimo i ana lanceri, tai ispradziu norejau, bet dabar jau nebeapsimoka, reik sita geriau susitvarkyt, biski pasidazyt ir turet tikra gti.
beje turiu dabar atliekama galva, deze, kompa...
cia dar kazkas klause del swapinimo i ana lanceri, tai ispradziu norejau, bet dabar jau nebeapsimoka, reik sita geriau susitvarkyt, biski pasidazyt ir turet tikra gti.
beje turiu dabar atliekama galva, deze, kompa...
- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
speju pas mane taip, tai netik uzsivede, bet ir vaziavo darvs rašėCOLONaisku, net ramiau pasidare.pymske rašėCOLONtik dabar isiziurejau i nuotraukas kaleno tai todel kad kompresija muse i kita cilyndra kuris dar tik kyldavo saip jis turejo netik netraukti bet ir visai neusivestisiandien arba ryt gal iseis galva uzdet
Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
tai jeigu nebuvo kompresijos dvejuose gretimuose cilindruose tai manau tas patspelioks rašėCOLON speju pas mane taip, tai netik uzsivede, bet ir vaziavo daro ar buvo taip papaskosiu kitoje serijoje
Siaip kai ardysies duok zhinot bus man idomu pazhiuret jeigu laiko turesiu kaip ten su tuo dirzhu zhaist reikia, nes mastau sau keistis..
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
na uz mane atliks tai zmogus, kuriam is teisingos vietos rankos auga, o ne kaip manProXas rašėCOLONtai jeigu nebuvo kompresijos dvejuose gretimuose cilindruose tai manau tas patspelioks rašėCOLON speju pas mane taip, tai netik uzsivede, bet ir vaziavo daro ar buvo taip papaskosiu kitoje serijoje
![]()
Siaip kai ardysies duok zhinot bus man idomu pazhiuret jeigu laiko turesiu kaip ten su tuo dirzhu zhaist reikia, nes mastau sau keistis..
Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
o ten nieko zaist ir nereikia imi ir keitiProXas rašėCOLONtai jeigu nebuvo kompresijos dvejuose gretimuose cilindruose tai manau tas patspelioks rašėCOLON speju pas mane taip, tai netik uzsivede, bet ir vaziavo daro ar buvo taip papaskosiu kitoje serijoje
![]()
man vis dar po tos Lagunos depresija apima apie dirzhus pagalvojuspymske rašėCOLONo ten nieko zaist ir nereikia imi ir keiti
ten labai fainiai virshutine metke padaryta pvz yra, kol dirzhas neitemptas tol tvarkoj itempiant pasislenka skarda ant kurios yra metke ir atrodo kad dirzhas per danti pershoko - tris kartus perdejau kol supratau kame reples
O savishkio klipeco dangteli buvau nusiemes tai labai nustebau po teisybei surades po dvi metkes ant dirzho skriemuliu.. gerai kad turiu manual'a tai susigaudzhiau i kurias zhiuret, bet vistiek nafik dvi metkes?
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- vs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 180
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 07, 13:05
- AutomobilisCOLON keli bet visi mitsubishi :D
- SkypeCOLON wiespatis87
- MiestasCOLON Kaunas-Garliava
na ka uzsidejau galva uzkuriau, dirba gerai tik su dviem vakumo slangelem neaisku, ateina i temperaturos voztuva kazkoki prie termostato, beda tame kad nuluze abudu galiukai ant kuriu uzsimauna jos, kaip geriau jas tiesiogiai sujungt ar uzkimst abi kol nusipirksiu nauja voztuva ?
ir dar beda, bevaziuojant uzsipumpuoja stabdziai, uzmini nestabdo, kai paminkai biski atsigauna, kame beda ar pagrindiniam cilindrui viskas jau ar kokia tai slangele trukus?
ir dar beda, bevaziuojant uzsipumpuoja stabdziai, uzmini nestabdo, kai paminkai biski atsigauna, kame beda ar pagrindiniam cilindrui viskas jau ar kokia tai slangele trukus?
stabdziust tai nuorint pirma patarciau, o del tu slanguciu, tai pazek, kaip geriau dirba, taip ir sujunk
O geriausia, is vis kuo greiciau pasidaryt tuos angaliukus, ir pajungt kaip reikia
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)