Termostatas (1G)?
- Leed
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 215
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 26, 20:53
- AutomobilisCOLON Honda Prelude 5, 2,2 VTI '97
Termostatas (1G)?
persiprasau baisiausiai, jei jau tokia tema buvo, bet va situacija - issokus ant trasos (vasara) ir pavaziavus greiciau (~ 130 kmh) temperaturos rodykle, stovinti per viduri, krenta gan smagiai zemyn. ziema variklis susildavo tik stovint, vaziuojant ypac staigiai krisdavo temperatura, o jei ant trasos tai ir atsiremdavo i pradine savo padeti... termostatas kaltas? kokios jo kainos, kur pirkt geriau? aciu!
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na būna kad jis nekokybiškas ar dar velnias žino koks, tai ir vėl rpadeda grybaut, pačiam to nebuvo, bet iš nissančikų girdėjau tokį bajerį, audzininkų ir dar meistras kuris man keitė, sakė kad ir jam taip buvoLeed rašėCOLONke? tai kaip cia taip iseina..? pakomentuokit, ponas, placiau truputiMatosas rašėCOLON ir man buvo, ir kas apsurdiškiausia kad įsidėjęs naują neesi garantuotas kad jis tau irgi normaliai veiks
- Leed
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 215
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 26, 20:53
- AutomobilisCOLON Honda Prelude 5, 2,2 VTI '97
na va, planas chuliganas ivykdytas, termostatas pakeistas pirkau belekoki (made in japan, kazkoks "tama enterprises co., ltd."), uz 20 Lt, pasikeist irgi juokas. Kas link antifryzo istekejimo, na, isbego lygiai litras tai kas keisit, neverta visu penkiu pirktis. buvo ir minusu - tarpine pats turejau issikirptMatosas rašėCOLONne būtent eclipsei nėra, gal tiesiog priklauso nuo gamintojo, koį metalą jis naudoja ar dar nuo koLeed rašėCOLONna tai viskas aisku, cia kaip ir su bet kuria kita detale, gali gi nekokybiska nusipirkt... zodziu jokios padidintos rizikos butent eclipsei nera
p.s. prie to pacio keitem ir corrado termostata - uzgaisom koki 15 kartu ilgiau, nei prie eclipses - va jums ir fokiska kokibe
p.p.s. senas termostatas atrode va kaip
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
pas mane zhiema irgi bishki grybaudavo, gal pasikeist blyn kol shilta dar. beje kokia keitimo procedura? kaip ten su tais antifrizais visais, kur ten ka uzhkimsht ir tt. jei nesunku prashom info.
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
jei pažadi man leist biški pasikrapštyt prie tavo skardinuko garažo tada aš tua pažadu padėt pakeist (nors ten nėra ką padėt ) tu turėk tik tarpinei medžiagos, nes jei pirksi tai neatitiksPliustas rašėCOLONpas mane zhiema irgi bishki grybaudavo, gal pasikeist blyn kol shilta dar. beje kokia keitimo procedura? kaip ten su tais antifrizais visais, kur ten ka uzhkimsht ir tt. jei nesunku prashom info.