O jau buvau susitares kur diskus shlifuot...
Disku tekinimas
Shis mano paskutinis postas buvo melas ir dezinformacija, padetis buvo pagerejus, bet nakti bandant atrode kad leedas.. taigi nebuvoProXas rašėCOLONVakar susidejau centrauojancias ivores, normalias konusines verzhles, drebejimas stabdant dingo![]()
O jau buvau susitares kur diskus shlifuot...
BET aciu Gavniukui sian <va ka tik> i mano klipeca atsistojo naujas diskas i ta puse kur buvo uzhtriges suportas (kito nenulupau, tai kolkas pailkau sena
Gasdinau Aleksota ka tik bandydamas klipeca
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Taigi vakar prisiruoshiau ir antra diska pasikeisti ir ka jus manot?
Negavosi
nuemus suporta i tas skyles an disko sukau varzhtelius kurie turetu atitraukti diska... taigi abudu jie nuluzho o diskas ne krust, tada dauzhiau ta sumauta diska tol kol nusibodo, o jis ne krust, pripurshkiau visur kur tilpo WD40, o diskas ne krust, tada keikiausi dar keikiausi, bet nieko nepeshes surinkau viska atgal ir tiek...
Siandien pasiskaitinejau foruma (lyg buvo tema, bet neradau) tada pasiskaitinejau http://www.vfaq.com/mods/BrakeRotors.html ir radau tobula sprendima
Jeigu kam problema su priekiniais (nzn gal ir galiniams tiktu) diskais visi ish karto naudokit shita buda - 100% pasiteisino ir labai lengvai viskas nuejo (na paciam diskui gal ir nebuvo lengva, bet man buvo
)
Ryt imesiu savo foto kaip dariau, bet esme ta pati kaip puslapyje, beje tenaudojau viena varzhta, kaip ir to straipsniuko autorius, nors foto matosi du:

beje kaip ir zhadejo straipsniuko autorius diskas visishkai nepaasizheidzhia, nes varzhtas atsiremia jau i nedarbine jo dali
Ba mano variantas:

Negavosi
Siandien pasiskaitinejau foruma (lyg buvo tema, bet neradau) tada pasiskaitinejau http://www.vfaq.com/mods/BrakeRotors.html ir radau tobula sprendima
Jeigu kam problema su priekiniais (nzn gal ir galiniams tiktu) diskais visi ish karto naudokit shita buda - 100% pasiteisino ir labai lengvai viskas nuejo (na paciam diskui gal ir nebuvo lengva, bet man buvo
Ryt imesiu savo foto kaip dariau, bet esme ta pati kaip puslapyje, beje tenaudojau viena varzhta, kaip ir to straipsniuko autorius, nors foto matosi du:

beje kaip ir zhadejo straipsniuko autorius diskas visishkai nepaasizheidzhia, nes varzhtas atsiremia jau i nedarbine jo dali
Ba mano variantas:
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)