ti kad be lekstes nelabai gal ir buna jei kalba apie priekiniusDzhedaj rašėCOLONAsh pirkau KYB su visa lekshte.
Amortizatoriai
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Re: Amortizatoriai
Blyn kaip pikta ir aš paskambyjau tikėdamasis pasikeisti visus, o, bet, tačiau.... mes turime tik galinius, bet galite pasinaudoti akciaj pirgdami galinius gasite 20Lt. nuolaidą....Romasis rašėCOLONVakar buvau A1 servise, galvojau pasinaudosiu Gabriel akcija, o tie man sako kad gabriel negamina amurtiku mano klipsui, tik galinius gamina. Tai kaip ir nesigauna akcija pasinaudot du prikinius perku , galinius naxaliavai gaunu. Tai rimtai Gabriel negamina amurtiku klipsui 1g, as ju kataloge ziurejau kaip ir yra, bet A1 meistrai neranda:o)))
Keista...?
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11322
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
O aš paskambijau- tai iš vis pasakė, kad coltam iki 91mų gamino, o toliau- rūkykherkuss rašėCOLONBlyn kaip pikta ir aš paskambyjau tikėdamasis pasikeisti visus, o, bet, tačiau.... mes turime tik galinius, bet galite pasinaudoti akciaj pirgdami galinius gasite 20Lt. nuolaidą....Romasis rašėCOLONVakar buvau A1 servise, galvojau pasinaudosiu Gabriel akcija, o tie man sako kad gabriel negamina amurtiku mano klipsui, tik galinius gamina. Tai kaip ir nesigauna akcija pasinaudot du prikinius perku , galinius naxaliavai gaunu. Tai rimtai Gabriel negamina amurtiku klipsui 1g, as ju kataloge ziurejau kaip ir yra, bet A1 meistrai neranda:o)))cha. Išsidirbinėja. Kiba jau taip irnegamina tu amortiku.... ?
Keista...?
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
ZyXEL rašėCOLONO aš paskambijau- tai iš vis pasakė, kad coltam iki 91mų gamino, o toliau- rūkykherkuss rašėCOLON Blyn kaip pikta ir aš paskambyjau tikėdamasis pasikeisti visus, o, bet, tačiau.... mes turime tik galinius, bet galite pasinaudoti akciaj pirgdami galinius gasite 20Lt. nuolaidą....cha. Išsidirbinėja. Kiba jau taip irnegamina tu amortiku.... ?
Keista...?
Paaiškinkit koks čia servisas tada... ?
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11322
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Aš kažkaip manau, kad reiktų dar kam nors paskambint, kas tą akciją vykdo ir pasiklaustherkuss rašėCOLONVa va ir man pasakė kad tik iki '92 ir viskas. Ir išviso man pasakė kad priekinių mano lanceriukui net nėra pas juos katologuose.
Paaiškinkit koks čia servisas tada... ?
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Kiek radau tai tik A1 šia akciją ruošia.ZyXEL rašėCOLONAš kažkaip manau, kad reiktų dar kam nors paskambint, kas tą akciją vykdo ir pasiklaustherkuss rašėCOLONVa va ir man pasakė kad tik iki '92 ir viskas. Ir išviso man pasakė kad priekinių mano lanceriukui net nėra pas juos katologuose.
Paaiškinkit koks čia servisas tada... ?Ale per gūglą nieko gero nemeta... Sakė lyg ir ne vienas A1 šitą dalyką daro, bet šiaip pačiam gabriel puslapyje net nėra tokio modelio "colt", o "mirage" visų metų yra...
Padabok gal Lancer mortikai gaminami gabriel ? Tai būtų galima biškį su jais pakovoti, ko jie čia nesamones daro...
-
LiutasVegetaras
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 24
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 15, 21:55
- MiestasCOLON Vilnius
prireike ir man siokios tokios info.. meistriukas isaiskino, kad mano pasibaigusius amortikus galima keist tik i kayaba, kas kisenei atsieitu po 250 uz viena puse +50 uz darba.. gal kam zinoma, kokiu paprastesniu is kur galima gauti? ba nesinori 600 paklot 
Lancerius `95 universalas, 1.6 benzas/dujos
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11322
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Sakau, pigiausiai amortikus radau LIRO- galiniai KAYABA atsiėjo po 155Lt, dėl priekinių nesidomėjauLiutasVegetaras rašėCOLONprireike ir man siokios tokios info.. meistriukas isaiskino, kad mano pasibaigusius amortikus galima keist tik i kayaba, kas kisenei atsieitu po 250 uz viena puse +50 uz darba.. gal kam zinoma, kokiu paprastesniu is kur galima gauti? ba nesinori 600 paklot
-
LiutasVegetaras
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 24
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 15, 21:55
- MiestasCOLON Vilnius
- Ratnig
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 79
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 02, 10:24
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Donix na su tais kur po 100 Lt turejome tai truputi jau kaip ir vienetai like. Kitiems Monroe amortikams si menesi dar akcija, tipo 2 amortikos perki gauni 15 Lt kupona lukoile degalams.
Bet tokia problema, kad vakar 1G eclipsiai berods rimciux paskutinius parduodu...
KYB uzsakymas trunka 2-3 savaites, o Monroe savaite.
Kazkas rase kad monroe bla bla bla yra prasti...
siaip pasakyciau kad KYB ir monroe vienos kokybes...
Bilsteinai siek tiek geresni... o gabrielis
na cia jau pasakysiu taip...
pasinaudokite akcija ir galbut jus neturesite problemu, arba turesite ju labai daug. Pradedant ju patikimumu, baigiant jei netycia jums atsitiktu taip kad jie pasirodytu brokas. Ilgai teks aiskintis
Bet tokia problema, kad vakar 1G eclipsiai berods rimciux paskutinius parduodu...
KYB uzsakymas trunka 2-3 savaites, o Monroe savaite.
Kazkas rase kad monroe bla bla bla yra prasti...
siaip pasakyciau kad KYB ir monroe vienos kokybes...
Bilsteinai siek tiek geresni... o gabrielis
pasinaudokite akcija ir galbut jus neturesite problemu, arba turesite ju labai daug. Pradedant ju patikimumu, baigiant jei netycia jums atsitiktu taip kad jie pasirodytu brokas. Ilgai teks aiskintis
Sidabrinis Mitsubishi Galant 96m, 1.8 L