eik pamiegok darHAMMER rašėCOLONPasigyrėm ir ganaRoliz rašėCOLONkai pagalvoju , buvau lancia forume, ten kaunas buvo atsigaves , isejau , meetu ten nieks kaune nebedaro , gryzau i mitsus , irgi judesys atsirado ....

eik pamiegok darHAMMER rašėCOLONPasigyrėm ir ganaRoliz rašėCOLONkai pagalvoju , buvau lancia forume, ten kaunas buvo atsigaves , isejau , meetu ten nieks kaune nebedaro , gryzau i mitsus , irgi judesys atsirado ....
UžtenkaRoliz rašėCOLONeik pamiegok dar
Tai ir mane prigriebk vėlRoliz rašėCOLONas busiu po puses 9
tik po to tara susirinkHAMMER rašėCOLONTai ir mane prigriebk vėlRoliz rašėCOLONas busiu po puses 9
SorryRoliz rašėCOLONtik po to tara susirink
Tai nebūtina ten, galim poto ir iki jachtų pvz palėkt, ten žmonės dažnai atvažiavę kepasRoliz rašėCOLONsakai uzkurus ten lauza ''draugai'' neatvaziuos ? visgi viesa vietaas manau , kas gali renkasi 7 val , kad galetu uzimti tinklinio vieta , o kiti jei ka veliau
Na ten auto toli palikt reik, nes ženklai sudėti ir dėl šašlykų tai man ten įdomu ar įmanomaMarozas66 rašėCOLONnu joa, kaip cia i mane nepataikiustik toks saldus kerstas paskui buvo
sorry, netycia uztaikiau tikrai
nes nepasizymi taiklumu koja, bet si kart matyt pats kamuolys ten norejo skrist
![]()
o del susimatymo tikrai buvo super, man fuliukas bilekaip patikopo vasaros gerai pabegiot, taukucius padegint
dar viena vieta nebloga sumasciau susimatymam. Santakos fules aikstele. Ten ir tinklui vietos man atrodo yra, fule ir galima palost ant mazu vartu ir manau nieks nesupyks jei po medziais pasikepsim desruis tikro siulyciau kada nulekt apsiziuret
Hmm, jei nuo Nemuno pusės turi omeny nuo Aleksoto tilto, tai ir per ten juk išveda į tą pačią vietą kur nuo Exit'o atvaraiMarozas66 rašėCOLONnu fak, praitais metais nebuvo ju dar. Iki laidojimo namu atvarai ir yra keliukas iki stadiko aiksteles, nuo nemuno puses, o ne nuo exito senojo... ar ir ten zenklu prikapste?