zodziu nuvariau i servisa, sukalbejau su patikimu zmogeliu, tai kadangi reikejo i darba, tai darbu eigos nemaciau, bet islupo skersini, perpjove, prailgino ten suvirino , pridare ir dabar ratukai stovi idealiai. Buvo sugalvota daug visokiausiu variantu, bet sitas buvo paprasciausias ir be jokiu blogu pasekmiu.Mokejau nedaug, bet kiek nzn, nes ten dar visokiausiu darbu buvau daves...apsipatenkinau
Tiem kas turi/gerai zino ECLIPSE 1G
-
Zakis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1311
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 01, 03:00
- AutomobilisCOLON BMW
- MiestasCOLON Šiauliai
jeigu dar yra susidomejusiu tai...My greatest work is done 
zodziu nuvariau i servisa, sukalbejau su patikimu zmogeliu, tai kadangi reikejo i darba, tai darbu eigos nemaciau, bet islupo skersini, perpjove, prailgino ten suvirino , pridare ir dabar ratukai stovi idealiai. Buvo sugalvota daug visokiausiu variantu, bet sitas buvo paprasciausias ir be jokiu blogu pasekmiu.Mokejau nedaug, bet kiek nzn, nes ten dar visokiausiu darbu buvau daves...apsipatenkinau
+10 Arklio galiu 
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
na ir saunumelis svarbu pats patenkintas rezultatuZakis rašėCOLONjeigu dar yra susidomejusiu tai...My greatest work is done
zodziu nuvariau i servisa, sukalbejau su patikimu zmogeliu, tai kadangi reikejo i darba, tai darbu eigos nemaciau, bet islupo skersini, perpjove, prailgino ten suvirino , pridare ir dabar ratukai stovi idealiai. Buvo sugalvota daug visokiausiu variantu, bet sitas buvo paprasciausias ir be jokiu blogu pasekmiu.Mokejau nedaug, bet kiek nzn, nes ten dar visokiausiu darbu buvau daves...apsipatenkinau+10 Arklio galiu
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!