ratu suvedimas
ratu suvedimas
padekit!!skubiai rekalinga informacija apie mitsubishi eclipse nuo 2000m. 3.0 v6.reikalingi duomenys del ratu suvedimo.labai dekoju.
Re: ratu suvedimas
Kokie duomenys? Koks miestas? Normali ratu suvedimo firma visus duomenis zinoneerijus rašėCOLONpadekit!!skubiai rekalinga informacija apie mitsubishi eclipse nuo 2000m. 3.0 v6.reikalingi duomenys del ratu suvedimo.labai dekoju.
as esu anglijoje.cia apie tokias masinas jie nelabai kerta.pasidariau suvedima pagal senesne eclipse iki 98m.bet jauciu kad netiko.truputi traukia i kaire ir pradeda griausti padanga.tai as meistrams isaikinau kas darosi.tai paziurejo dar karta.ir pasake kad netinka duomenys.o tokios elipses niekas nezino. 

Apsvieskit.
Kai dariau suvedimus Space wagonui man pasake, kad siais laikais pas masinas(gal tik japonus ar pns.) ratu isvirtimas nesireguliuoja.
Taigi reguliuojasi tai kad, visi keturi ratai ziuretu tiesiai i prieki.
Jei cia kazkur neteisybe, tai kaip is tikruju ?

Kai dariau suvedimus Space wagonui man pasake, kad siais laikais pas masinas(gal tik japonus ar pns.) ratu isvirtimas nesireguliuoja.

http://www.idak.eu
ex Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR
Suvedimas ir isvertimas du skirtingi dalykaiRV rašėCOLONApsvieskit.![]()

Tada suvedimas skyriasi priklausomai nuo modelio ? 

http://www.idak.eu
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Skiriasi ir suvedimas ir ishvirtimas priklausomai nuo modelio.
Ishvirtimas dazhniausiai nesireguliuoja...
Jei ishvirtimas neteisingas, tada ji kompensuoja padarydami "neteisinga" suvedima, kad mashinos i shona netrauktu ir padangas tolygiau nudevetu.
Ishvirtimas dazhniausiai nesireguliuoja...
Jei ishvirtimas neteisingas, tada ji kompensuoja padarydami "neteisinga" suvedima, kad mashinos i shona netrauktu ir padangas tolygiau nudevetu.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance