O tipo A3 per prasta masina,kad i ja det Apexi?Matosas rašėCOLONpo kurio laiko tikėkimės dar bus kur į ką dėti apexipharaon rašėCOLON su ta salyga,kad nelabai litu turiu siuo metu,tai pradziai isidesiu OBX,o po kurio laiko gal ir Apexi
oro filtras
Na ka,isistaciau ta filtra su saltu paemimu,tai galiu pasakyt,kad super
Akseleratoriaus pedalas tapo jautresnis,padidejo galia(uzbegsiu uz akiu pasakymams: cia psichologiskai padidejo ir etc.
ir pasakysiu,kad vietoj buvusiu 8.5s vaziuojant 0-100km/h,dabar per 7.83 "eina"
) na ir dar pliusas,kad sport.filtras veikia kaip BOV'as 
Dejau i Audi a3,jeigu ka
Akseleratoriaus pedalas tapo jautresnis,padidejo galia(uzbegsiu uz akiu pasakymams: cia psichologiskai padidejo ir etc.
Dejau i Audi a3,jeigu ka
Audi A3 1.8T 
Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:
Viena karta as norejau detis sportini filtra, bet mano meistras pasake, kad tokie dalykai kenkia varinkliui, nes padenka dulkiu daugiau ir greiciau droziasi variklis. Tai nusipirkau paprasta ir riedu. Bet pas mane garselis neblogas, kol vaziuoji langus uzsidares, bet kai jos nusileidi, tai greita galva paskausta, nes gofras nuejo.
Bet man patinka, signalas neveikia, uztenka pergazuoti, ir zmones net negalvoja lipti ant pesciu pereju, jie zvilgsniais tave praleidzia.
Kazka su audine varinejau be filtro, buvau nuemes, nes is issilakste, buvo toks nedidelis bum :nuke: :nuke: ir varinejau gal puse metu, nieko blogo nepasidare, o kuro sanaudos sumazejo.
Bet man patinka, signalas neveikia, uztenka pergazuoti, ir zmones net negalvoja lipti ant pesciu pereju, jie zvilgsniais tave praleidzia.
Kazka su audine varinejau be filtro, buvau nuemes, nes is issilakste, buvo toks nedidelis bum :nuke: :nuke: ir varinejau gal puse metu, nieko blogo nepasidare, o kuro sanaudos sumazejo.
Uij,biski ne taip supratau..Matosas rašėCOLON ne dėl auto o dėl foltro (apie tai jau hgs parašė)
O del Hgs pasakymo,is pritariu tik is dalies,nes jei filtras bus priziurimas,t.y. nuolat plaunamas ir tepamas(mano atveju),tai,mano nuomone,varikliui pakenkt jis neturetu
Audi A3 1.8T 
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai plauk neploves tepk netepes, jei medžiaga retesnė tau dulkes ir traukspharaon rašėCOLONUij,biski ne taip supratau..Matosas rašėCOLON ne dėl auto o dėl foltro (apie tai jau hgs parašė)![]()
O del Hgs pasakymo,is pritariu tik is dalies,nes jei filtras bus priziurimas,t.y. nuolat plaunamas ir tepamas(mano atveju),tai,mano nuomone,varikliui pakenkt jis neturetu
- rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:45
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 2G
- MiestasCOLON vln
neperseniausiai isimeciau APEXI sport filtra, siuo metu bene vienas geriausiu produktu rynkoje,aisku kaina irgi gan neblogai kandziojasi 250-300lt. Pakeitus iskart skirtumas pasijaute del galios tai abejoju kad padidejo, bet kad kuro sanaudos dbr mazesnes, tai faktas, nekalbu jau apie malonesni ausiai garsa... 
2G Eagle Talon ESi