Tei cia tie pigiausi kaip man sake. Ale atseit geriau pirkt virsh shimto, idomu kuo ten skiriasi...Riebus rašėCOLONtia ka as regis liro a ne po 73 mokejau ar kiek ten nebepamenu
Disku tekinimas
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Ant priekio reik imt gerus, o i gala dek pigius, nafig pinigus metytzvaigzdes_krenta rašėCOLONTei cia tie pigiausi kaip man sake. Ale atseit geriau pirkt virsh shimto, idomu kuo ten skiriasi...Riebus rašėCOLONtia ka as regis liro a ne po 73 mokejau ar kiek ten nebepamenu
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
vienas pazhystamas pigiausius sudrozhe per nepilnus metus, kazhkoks labai levas metalas papuolezvaigzdes_krenta rašėCOLONTei cia tie pigiausi kaip man sake. Ale atseit geriau pirkt virsh shimto, idomu kuo ten skiriasi...Riebus rašėCOLONtia ka as regis liro a ne po 73 mokejau ar kiek ten nebepamenu
po to ish shroto originalius nusipirko ir po siai dienai vazhineja
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Skūpas moka 2XMantas_V6 rašėCOLONAnt priekio reik imt gerus, o i gala dek pigius, nafig pinigus metytzvaigzdes_krenta rašėCOLON Tei cia tie pigiausi kaip man sake. Ale atseit geriau pirkt virsh shimto, idomu kuo ten skiriasi...
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
nzn gal man su nuolaida ir gavos apie 73 lt todel nepasakyciau kad cia pigus diskai nes jie apie 50 kainuoja pigus o ten nipparts buvo ir labai neblogi nes kadangi mano rankinis buvo uzstriges kalodkes nusidroze o disko nesuvare 
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
jeigu man susitvarkyt kitaip nesigaus galesiu del nuolaidu paderinimo kreiptis?Riebus rašėCOLONnzn gal man su nuolaida ir gavos apie 73 lt todel nepasakyciau kad cia pigus diskai nes jie apie 50 kainuoja pigus o ten nipparts buvo ir labai neblogi nes kadangi mano rankinis buvo uzstriges kalodkes nusidroze o disko nesuvare
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
tai kad as is siauliu o kaune ir taip klubieciu yra kurie gauna nuolaidas su klubo korteleProXas rašėCOLONjeigu man susitvarkyt kitaip nesigaus galesiu del nuolaidu paderinimo kreiptis?Riebus rašėCOLONnzn gal man su nuolaida ir gavos apie 73 lt todel nepasakyciau kad cia pigus diskai nes jie apie 50 kainuoja pigus o ten nipparts buvo ir labai neblogi nes kadangi mano rankinis buvo uzstriges kalodkes nusidroze o disko nesuvare
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
aishq tada rieketu vietiniu ieshkotis, ash berods tanagroj turiu nuolaida nuo praeito klubo likusia, reikes ten pazhiuretRiebus rašėCOLON tai kad as is siauliu o kaune ir taip klubieciu yra kurie gauna nuolaidas su klubo kortele
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ProXas rašėCOLONvienas pazhystamas pigiausius sudrozhe per nepilnus metus, kazhkoks labai levas metalas papuolezvaigzdes_krenta rašėCOLON Tei cia tie pigiausi kaip man sake. Ale atseit geriau pirkt virsh shimto, idomu kuo ten skiriasi...![]()
po to ish shroto originalius nusipirko ir po siai dienai vazhineja
tu apie kokį sudrožimą kalbi ar kai pertvaros trūksta ar dėl pačio metalo sudrožimą
nzn kas jiems nutiko tik zhinau kad prashe manes surast ish shroto, nes "nauji" parejo... Na jis toks laxtunas, bet vistiek nesamoningai trumpai laikeMatosas rašėCOLONnu tai ten diskai gal kartoniniai arba faneriniai
![]()
tu apie kokį sudrožimą kalbi ar kai pertvaros trūksta ar dėl pačio metalo sudrožimą
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Is Jusu kalbu ponas manau noretumete kartu nuvaziuoti i Liro ir padeti nusipirkti diskus pasinaudojus korteleRiebus rašėCOLONtai kad as is siauliu o kaune ir taip klubieciu yra kurie gauna nuolaidas su klubo korteleProXas rašėCOLON jeigu man susitvarkyt kitaip nesigaus galesiu del nuolaidu paderinimo kreiptis?
Mitsubishi Eclipse, 94'