Taip taip pas mane tie patys tepalaiarka rašėCOLONNa, chebryt, siandien mano laiminga diena. Ilgai rinkaus tepaliukus keitimui ir tikejaus, kad pades kompensatorius nuraminti, nes paskaiciavau, kad kompensatoriu keitimas man ~1500Lt atsieitu. PADEJO!CASTROL TXT 5W-40. O gal tiesiog nauju tepalu reikejo
Klaksejo nuo praeito rudens ir ziema ir si pavasari ir iki tol, kol tepalus uzpyliau kitus. Jau galvojau ragai kompensatoriams, nes nenumaldomai ardesi tiek prie salto tiek prie silto variklio... uztildavo kartais tik prie aukstesniu (> 3500) apsuku, bet tik tol kol nenuleidi...
Kiek nedaug truksta iki laimesvaziuoji - tylaaa
Ka daryt kad nebarsketu kompensatoriai?
Visiska teisybe, bet pries keiciant tepalus - tepalo lygis geras buvo.rimciux rašėCOLONna nemeluok kad tyla juk varinklis skleidia garsa dar padangos arba gavarylka![]()
o del kompensatoriu tai pastebejau kad jie pradeda klakset kaip tepalo lygis nukrinta nes tada nespeja kompensatoriai prisipildyt tepalu o pergazavus kai sukyla tepalo slegis viskas susitvarko
Na, o kad tylos idealios nera, pajusiu tik tada, kai apsiprasiu, kad kompensatoriai nekala
Mitsubishi GALANT 98, 2.5-24
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
tai kai nuleidi apskritai gyvenimas pagrazhejaarka rašėCOLONNa, chebryt, siandien mano laiminga diena. Ilgai rinkaus tepaliukus keitimui ir tikejaus, kad pades kompensatorius nuraminti, nes paskaiciavau, kad kompensatoriu keitimas man ~1500Lt atsieitu. PADEJO!CASTROL TXT 5W-40. O gal tiesiog nauju tepalu reikejo
Klaksejo nuo praeito rudens ir ziema ir si pavasari ir iki tol, kol tepalus uzpyliau kitus. Jau galvojau ragai kompensatoriams, nes nenumaldomai ardesi tiek prie salto tiek prie silto variklio... uztildavo kartais tik prie aukstesniu (> 3500) apsuku, bet tik tol kol nenuleidi...
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
ech.... pasikeisciau ir ash i castrola.TXT, arba .DOC
bet kad alkuninio riebokshlis zaraza
viskas ishtekes un ekspalta. Kiek kazhi pasikeist ana kainuotu ir apskritai ar brungus jis, nes dabar tai kazkur per menesi litriuka suvirshkina pusiau sintetikos
Esu skaites alyvos papildo reklama, kuri pilasi viena karta ir nepriklauso nuo veliau pakeisto tepalo (ne medus).
Ten kazkaip tas papildas apaugina visus metalinius pavirsius kokiu tai stebuklingu slidziu ir stipriu sluoksniu (teflonas lyg ir) nuo kurio kaip surasyta:
1. padideja kopresija
2. padideja slydimas (tuo paciu kuro sanaudos sumazeja)
3. padideja tepalo spaudimas
4. panaikinamas kompensatoriu barskejimas
kiek tai yra tiesa nezinau, kaina buvo ~120 lt
ir be to neaisku kas vyksta su gumelemis, salnykais ....
Ten kazkaip tas papildas apaugina visus metalinius pavirsius kokiu tai stebuklingu slidziu ir stipriu sluoksniu (teflonas lyg ir) nuo kurio kaip surasyta:
1. padideja kopresija
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Xado arba Fenom vadinasi, tik pamirshai paminet, kad veikiant shiems "stebuklams" ishsiskiria kancerogenai, taip kad, kompensatoriai gal ir nebarshkes, bet auglys manau turetu trukdyt vairuotAlumegis rašėCOLONEsu skaites alyvos papildo reklama, kuri pilasi viena karta ir nepriklauso nuo veliau pakeisto tepalo (ne medus).
1. padideja kopresija
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
bet tai tox tepaliukas arti pustreco shimtu lituku berodsegisas rašėCOLONTaip taip pas mane tie patys tepalaiarka rašėCOLONNa, chebryt, siandien mano laiminga diena. Ilgai rinkaus tepaliukus keitimui ir tikejaus, kad pades kompensatorius nuraminti, nes paskaiciavau, kad kompensatoriu keitimas man ~1500Lt atsieitu. PADEJO!CASTROL TXT 5W-40. O gal tiesiog nauju tepalu reikejo
visi klaksejimai dingo susipylus TXT 5W-40
Mano Galantui tepalo filtras 15Lt + CASTROL TXT 5W-40 5L 130Lt pas pazystama turguj. O parduotuvej ~30Lt/L. Nepigus, bet as patenkintas...egisas rašėCOLONJei pilstomas tai gaunasi kazkur apie 200lt jei gerai pamenu su filtruzzigiss rašėCOLON bet tai tox tepaliukas arti pustreco shimtu lituku berods
Mitsubishi GALANT 98, 2.5-24
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Teko prisiklausyt visokiu bajeriu apie tuos pilstomus, tai nepasitikiu as jais, tik is bakelio tepalas 
egisas rašėCOLONJei pilstomas tai gaunasi kazkur apie 200lt jei gerai pamenu su filtruzzigiss rašėCOLON bet tai tox tepaliukas arti pustreco shimtu lituku berods
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi