jo tokios pas mane stovi tai sviecia baltai, ta prasme siai ppaziurejus i lempa atrodo kad skirtumas beveik nepastebimas, bet ant kelio sviesa sklinda baltaalfa-moda rašėCOLONas tai sau zadu istatyti Osram silverstone bilux + 50% light. Ju komplektas kainuoja 43 LT pas osramus, kas nedejo sako labai gerai sviecia sviesa balta, o ne kaip philipf blue kai alia xenon bet ant tiek jau ta melyna sviesa, kad juokas ima ........
Philips lemputes
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Matosa iar vertra uz jas sumpketi 43 Lt ar tu tikejaisi kito rezultato, o kai istatei tai gavai ta, kuris nepranoko tavo isivaizdavimo?Matosas rašėCOLONjo tokios pas mane stovi tai sviecia baltai, ta prasme siai ppaziurejus i lempa atrodo kad skirtumas beveik nepastebimas, bet ant kelio sviesa sklinda baltaalfa-moda rašėCOLONas tai sau zadu istatyti Osram silverstone bilux + 50% light. Ju komplektas kainuoja 43 LT pas osramus, kas nedejo sako labai gerai sviecia sviesa balta, o ne kaip philipf blue kai alia xenon bet ant tiek jau ta melyna sviesa, kad juokas ima ........
Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na braskes jau prinoke senai ir jau aplamai pernoke, o obuoliai kol kas noksta (alyviniai imtinai)alfa-moda rašėCOLONMatosa iar vertra uz jas sumpketi 43 Lt ar tu tikejaisi kito rezultato, o kai istatei tai gavai ta, kuris nepranoko tavo isivaizdavimo?Matosas rašėCOLON jo tokios pas mane stovi tai sviecia baltai, ta prasme siai ppaziurejus i lempa atrodo kad skirtumas beveik nepastebimas, bet ant kelio sviesa sklinda balta
o lempeckom esu patenkintas, gal ir noretusi dar geriau bet pas klipiecus tie reflektoriai neislenkti taip tai turbut kazkoks rimtesnis lempu apgreidas kainuotu kur kas daugiau
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
Niu va, atejo ir man laikas detis kitas lemputes, bo viena perdege, o xenonu nedesiu. Tai sakykit brangieji philips lempuciu turetojai, dar niekas nenusivyle visokiom +50%, naitgaid ir pan
Kazkaip taikausi i visionplus +50%, tikiuos juo gelsvai-baltai sviecia. Labai nenoriu nei trupucio melsvo atspalvio lempuciu, nes man tai atrodo alia 'IZI-Tiuningas' is turgaus po 10lt, alia xenonas.
Dar beje is pradziu susimeciau, nes manuale parasyta kad mano yra HB2 tipas, kuris pasirode esas H4 (aciu guglui
). Zodziu tvarka, tik reikia issirinkti kurias imt.
Kazkaip taikausi i visionplus +50%, tikiuos juo gelsvai-baltai sviecia. Labai nenoriu nei trupucio melsvo atspalvio lempuciu, nes man tai atrodo alia 'IZI-Tiuningas' is turgaus po 10lt, alia xenonas.
Dar beje is pradziu susimeciau, nes manuale parasyta kad mano yra HB2 tipas, kuris pasirode esas H4 (aciu guglui
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu nezinau as su standartinem vazineju, tai kazkaip nepastebejau didesnio skirtumo tarp atmerktu ir uzhmerktu lempu
, bet kazkaip 50 litu ant lempuciu palikt, nu nepykit bet sveikas protas neleidzhia man taip daryt.
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu kai sveiko proto nebuvo ir aš nusipirkau osram bet pagalvojau gal geriau reikėjo damest kokį 20 lt ir philipsus paimt, tuos night vison gal būtų dar geriauPliustas rašėCOLONnu nezinau as su standartinem vazineju, tai kazkaip nepastebejau didesnio skirtumo tarp atmerktu ir uzhmerktu lempu, bet kazkaip 50 litu ant lempuciu palikt, nu nepykit bet sveikas protas neleidzhia man taip daryt.
Oi patikek yra skirtumas, bet jei tu mieste vazineji didziaja dali laiko tai tu ir nepajusiPliustas rašėCOLONnu nezinau as su standartinem vazineju, tai kazkaip nepastebejau didesnio skirtumo tarp atmerktu ir uzhmerktu lempu, bet kazkaip 50 litu ant lempuciu palikt, nu nepykit bet sveikas protas neleidzhia man taip daryt.
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai jo jis iš miesto niekur ir netraukia, gal bijoegisas rašėCOLONOi patikek yra skirtumas, bet jei tu mieste vazineji didziaja dali laiko tai tu ir nepajusiPliustas rašėCOLONnu nezinau as su standartinem vazineju, tai kazkaip nepastebejau didesnio skirtumo tarp atmerktu ir uzhmerktu lempu, bet kazkaip 50 litu ant lempuciu palikt, nu nepykit bet sveikas protas neleidzhia man taip daryt.
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
as irgi naitgaid imciau, bet vienas dalykas neramina mane: nu tipo jos ten kazkaip padaro tas 3 zonas kuriu padetis gana aiskiai geometriskai apibrezta. Taciau pas 3G yra dvigubi reflektoriai, t.y.: spindulys einantis link kelio atsimusa i maziuka reflektoriu centre pries lempute (zr. foto), nuo jo atsispindi i pagrindini reflektoriu ir tada patenka ant kelio. Deka tokio spinduliu maisymosi, labai tiketina kad visos 3 zonos belekaip ishsimetys. Tai va, cia tik tokia info pamastymui.

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
oi tai kad nemanau wytska, jei jau padaryta lempečka ne pachavnam garažiuke, tai ten viskas apskaičiuoa ir tikrai neturėtų belenkaip išskirstyt tą šviesos srautąwytska rašėCOLONas irgi naitgaid imciau, bet vienas dalykas neramina mane: nu tipo jos ten kazkaip padaro tas 3 zonas kuriu padetis gana aiskiai geometriskai apibrezta. Taciau pas 3G yra dvigubi reflektoriai, t.y.: spindulys einantis link kelio atsimusa i maziuka reflektoriu centre pries lempute (zr. foto), nuo jo atsispindi i pagrindini reflektoriu ir tada patenka ant kelio. Deka tokio spinduliu maisymosi, labai tiketina kad visos 3 zonos belekaip ishsimetys. Tai va, cia tik tokia info pamastymui.
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
ir beje naujesnese auto beveik visose tas dvigubas reflektorius yra. pamenu net as vaikystej turejau rusiska batereika uzh 4.50 rb. tai ten irgi dvigubas reflektorius buvo, gan neblogai shviete kiek menu
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko