Eclipse 1G Targa
-
DestrOJ
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 90
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 13, 21:04
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse 1G targa
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Eclipse 1G Targa
na turiu omeny tas virs stiklo, kur ant stogo gumas, kur isiremia stiklas
... ash turiu vilties... 
DSM 1G 2.0 Targa
- paulenz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3122
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
- AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
- MiestasCOLON Vilnius
Viltis durniu motina,bet mamos savo vaikus myli.
Imesk kur nors savo targos foto. As nuo tada,kai savaja pardaviau,taip gyvai ir nebesu targos mates.
Imesk kur nors savo targos foto. As nuo tada,kai savaja pardaviau,taip gyvai ir nebesu targos mates.
2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
-
Zakis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1311
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 01, 03:00
- AutomobilisCOLON BMW
- MiestasCOLON Šiauliai
visi mes turejome viltiesDestrOJ rašėCOLONna turiu omeny tas virs stiklo, kur ant stogo gumas, kur isiremia stiklas... ash turiu vilties...
Esme yra musyse
Na del kraipymosi tai tikra tiesa, pats dabar vazineju su eklipse 1g targa ir tikrai vaziuojant nelygiu keliu kraiposi kebulas, o seip pas mane nereguliuojami amortikai, bet manau, kad kuo kietesnius "sustresnius" amortikus isidesi tuo labiau kraipysis kebulas. Seip del stogo tai iseiti radau, kad neleistu vandens, taciau arteja vasara ir mano variantas nebetinka kadangi sudetinga stoga nuimti. Seip didziausia beda yra ten kur susiduria priekinis stogo kampas su priekinio lango remu, as padariau esmini pakeitima. Visa ziema ir kolkas dabar dar esu idejes vientisa guma nuo pat veidrodelio iki stogo galo ir vazineju sausai, bet dabar jau mastau kazka naujo. Beje gal kas zinot kiek eclipsiu targu yra lietuvoj?
Seip butu fainai pabendrauti su bendraminciais turinciais 1G targa. mano skupe: mauseris2; manau kad yra daug aktualiu klausimu su kuriais nesusiduria paprastu klipsu turetojai.
- paulenz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3122
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
- AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
- MiestasCOLON Vilnius
As savo raudona targa pardaviau rusams,bet po to jiems buvo dideliu bedu ja per siena isgabent,tai as taip ir nezinau,ar ji liko lietuvoj,ar iskeliavo. O siaip sitas forumas ir yra skirtas bendraminciams bendraut. 
2g Eagle Talon TSi AWD