butentzzigiss rašėCOLONAisku ash ne autoshaltkalvis galiu ir klyst, nu bet mano durna galva yra taip.
Tiesioginis ismetimas.
- aliumis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 59
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant V6
- MiestasCOLON Druskininkai
- CONTACTCOLON
daugiau arkliu
sprotinis oro filtras ir sport bakelistai mano atveju apie 10 AG pridejo,
- Swifty
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1009
- UžsiregistravoCOLON 2004 12 13, 02:00
- AutomobilisCOLON Nissan 200sx ir juodas golfas
- SkypeCOLON kempius
- MiestasCOLON Vilnius
Re: daugiau arkliu
tai gal tavo stock filtras buvo uzsikyshes nerealiaialiumis rašėCOLONsprotinis oro filtras ir sport bakelistai mano atveju apie 10 AG pridejo,
sportinis, sportinis cia kas firmos pavadinimas?
prie ko tuos 10 Ag pridejo??? prie vezimo?aliumis rašėCOLONsprotinis oro filtras ir sport bakelistai mano atveju apie 10 AG pridejo,
Eclipse 1G Targa (SOLD)
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
anealiumis rašėCOLONsprotinis oro filtras ir sport bakelistai mano atveju apie 10 AG pridejo,
- LtuDsm
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 461
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 09, 06:26
- AutomobilisCOLON 1G Eclipse GS-Turbo
- SkypeCOLON ltudsm
- MiestasCOLON Philadelphia
- CONTACTCOLON
na as turiu isidejes Slifuota EVOIII Header'y,Big 16G Turbo ir nuo jos (turbo) eina 3 inchu Megan High Flow downpipe,3inchu Test Pipe vietoje katalizatoriaus,ir nuo test pipe iki duslintuvo taip pat 3 inchu vamzdis o pats duslintuvas yra 5 su puse inchu dydzio,visa sita sistema gamina firma Apexi NI visa sita sistema man dadejo 34 HP ,cia mano pirmas performance zingsnis buvo
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
Riebus rašėCOLONNasas pas tave ne paprastas o atmosferinisjei jau pradejom malti sh super naglais pavadinimais kaip superduperoverflowtestdownanduppipeshlanga tai nezeminkim kitu modeliu kad jie paprasti ir nieko verti
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
350 WHP DSM Owner rašėCOLONna as turiu isidejes Slifuota EVOIII Header'y,Big 16G Turbo ir nuo jos (turbo) eina 3 inchu Megan High Flow downpipe,3inchu Test Pipe vietoje katalizatoriaus,ir nuo test pipe iki duslintuvo taip pat 3 inchu vamzdis o pats duslintuvas yra 5 su puse inchu dydzio,visa sita sistema gamina firma Apexi NI visa sita sistema man dadejo 34 HP ,cia mano pirmas performance zingsnis buvo
- TSi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 376
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON Saab 93
- SkypeCOLON miklusis
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
nuo kada turbo masina turi "headeri" 
350 WHP DSM Owner rašėCOLONna as turiu isidejes Slifuota EVOIII Header'y,Big 16G Turbo ir nuo jos (turbo) eina 3 inchu Megan High Flow downpipe,3inchu Test Pipe vietoje katalizatoriaus,ir nuo test pipe iki duslintuvo taip pat 3 inchu vamzdis o pats duslintuvas yra 5 su puse inchu dydzio,visa sita sistema gamina firma Apexi NI visa sita sistema man dadejo 34 HP ,cia mano pirmas performance zingsnis buvo
TSI
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK