Kaip taisykle jei 30cm dinamikas tai neapsigausi dedamas ji i 30-40litru uzdaro tipo deze.
tas gudrus zodis tai tai skyle kur tipo orui iseit?wytska rašėCOLONdaryk be fazoinvertoriaus jei nezinai jokiu subo parametru![]()
![]()
![]()
Kaip taisykle jei 30cm dinamikas tai neapsigausi dedamas ji i 30-40litru uzdaro tipo deze.
Palange ar taip ar taip reikalinga... nededu i palange .. tai dezes aukstis man 25cm galetu buti.. 40x40x25 ka as zn..toks blynas ne deze :/ be to pas mane orginali palange jau yra su skylem matomai elipsem, matomai furistai iseme, kai parvare.. tai ta deze ten matytusi.. net nzn..Nasas rašėCOLONtaip tas kaip sakai gudrus zodis yra skylėaš sakau kam tau dėti subą į palangę ir dar su dėže, dėk į uždarą dėžę ir viskas
Nasas rašėCOLONsakai mažai 25 cmgaila dabar ne Alytuj aš, tai turiu dėžę su subu kurią į 1G savo buvau įsidėjęs, pamatuočiau kokie ten matmenys pas ją yra, bet ji trapecijos formos iš šono, ne stačiakampė.
nu pas mane irgi taip pastatytas netelpa.. paprasta deze tai nesunku padaryt.. bet man neduoda ramymes visoki ten kampai, kaip tose trapecijos formu dezese.. kaip sujungt gerai sieneles..Nasas rašėCOLONna ne, pas mane va toks, tik išmatavimų dabar nežinau, gryžes į Alytų galėsiu pamatuoti jei reikia
pas mane 1G jis buvo paguldytas ant raudonos sienos galinės, nes va taip tai netilptų
kitoj pusej ant garsiakalbio "America Sound", paskui 15" man atrodo,wytska rašėCOLONne nuo to galo darot gi
![]()
Kokis dinamikas?! Kokia firma?! Koks pavadinimas?! Kokis ismatavimas?! Buna standartai 8", 10", 12" ir 15" coliu. T.y. Tavo turi buti 30cm arba 38cm. Pagal tai ir skaiciuosi turi dezes![]()
kaip suprastwytska rašėCOLONja daryk i virsu. tik nepamirsk kad ji turi buti bent 1 diametro atstumu nuo vidiniu sienu.
kitas klausimas, ar ivertinai mdf plokstes stori darydamas dezejis turi buti bent jau 18mm (ar koks ten standartas +/- 1mm nepamenu). Pas mane tai 24mm storio.
O jeigu tavo stipriakas turi bent 200-300W tai daryk be skyles ir sutaupysi litru.