vo as irgi buvau pagailejes babkiu kazkada ir nusipirkes to VP market ar kazka pan. toks geltonas lyg buvo (nepamenu tiksliai) tai va pravalas buvo , bo uzpurski ir tokia kaip plevele pasidengia ir neina nieko prareget pro stikliuka, tai purksdavau ji ant stiklu negailedamas kad tk greiciau baigtusi, o langu ploviklis turi buti normalios firmos nes tikrai yra skirtumas kaip nuvalo stikla , del salimo tai nei vienasis ju nesalaise rašėCOLONNa ko noret kai pradeda VP Mareket langu apilovimo skysti gamit tai tai ir nutinka.
Patarimai del auto prieziuros ziema
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai kaddaznai pachmelu paduoda kai nupurski langus (sneku apie gera plovikli,o ne citrinini po 6.99 lt )egisas rašėCOLONsu tais langu purshkimo skysciais bendradarbiui buvo bajeris, sustabde pylicija ir klausia: tai ka gerei nes alkoholiu atsiduodi neblogai? bendradarbis sako: tai kad negeriau cia langu apiplovimo skystis su kvapeliupasirodo akurat spiritinis-alcoholinis langu apiplovimo skystals
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nzn kaip dabar, bet anksciau xebryte pilstuka-kaukuolini pildavo, sake neblogai valo ir neshala net prie -30 pagal celciju, tik kad va kvapelis tai net akis griauzhia
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
Koks brendis itariu taip pat neblogai valytuPistoleros rašėCOLONnzn kaip dabar, bet anksciau xebryte pilstuka-kaukuolini pildavo, sake neblogai valo ir neshala net prie -30 pagal celciju, tik kad va kvapelis tai net akis griauzhia
- jhonis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1154
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 30, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Bl......... Preitą dieną nusipirkau VD40 žvakių laidam papurkšti ir perskaičiau ČIA PAS MUS FORUME kad su tuo VD galima ir gumas purkšti. Nu taip ir padariau. Kitą dieną skaitau Matoso komentąrą, o ten raudonom raidėm parašyta, kad NE. Bl..... nervai
nelaiko nueinu pažiūrėti kaip mano gumos, o ten
jos jau burbuliukais tokiais visos nuėjusiois. Ką dabar jau daryti
jaučiu kad po mėnesio kito pradės luptis ir galų gale mano mašinytė be gumų liks, o be gumyčių negerai
visokios ligos pradeda kibti ir šiaip visokie kiti nepageidaujami dalykai darytis.
Colt CaO 4WD, Mivec 175 hp, Cyborg perleistas į teisingas rankas
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Niu turesi dabar tiuninguota Coltuka su burbuliukais, o sheip gal pamegink kokiu glicerinu sutept jis aceit biski guma minkstina tai gal ir tuos burbuliukus patvarkys (nors cia tik prielaida aisku)
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ka ka - dekok isejhonis rašėCOLONBl......... Preitą dieną nusipirkau VD40 žvakių laidam papurkšti ir perskaičiau ČIA PAS MUS FORUME kad su tuo VD galima ir gumas purkšti. Nu taip ir padariau. Kitą dieną skaitau Matoso komentąrą, o ten raudonom raidėm parašyta, kad NE. Bl..... nervainelaiko nueinu pažiūrėti kaip mano gumos, o ten
jos jau burbuliukais tokiais visos nuėjusiois. Ką dabar jau daryti
jaučiu kad po mėnesio kito pradės luptis ir galų gale mano mašinytė be gumų liks, o be gumyčių negerai
visokios ligos pradeda kibti ir šiaip visokie kiti nepageidaujami dalykai darytis.
- jhonis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1154
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 30, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai kad jis jau turbūt galvoja kaip čia tos atsakomybės išvengti už mano praktiškai nepataisomai subjaurotą Coltą. Ar girdi maneeeee Ise. Parašyčiau PM bet bijau kad gali rimtai supykti. Tai nors pasiteisink čia forume, kokių ten nesamonių prirašai.
Ir aplamai ką man dabar daryti su kuo tepti vazelilu, glicerinu, vaitspiritu, vodke, o gal pasiusioti ant tu gumelių 
Colt CaO 4WD, Mivec 175 hp, Cyborg perleistas į teisingas rankas
tik nereikia cia paranojosjhonis rašėCOLONTai kad jis jau turbūt galvoja kaip čia tos atsakomybės išvengti už mano praktiškai nepataisomai subjaurotą Coltą. Ar girdi maneeeee Ise. Parašyčiau PM bet bijau kad gali rimtai supykti. Tai nors pasiteisink čia forume, kokių ten nesamonių prirašai.![]()
Ir aplamai ką man dabar daryti su kuo tepti vazelilu, glicerinu, vaitspiritu, vodke, o gal pasiusioti ant tu gumelių
P.S. tos pusles kur supurskus laidus su WD atsirado, tai dar nereiskia kad tas WD taip tavo guma eda, paprasciausiai WD reaguojant su visokiais nesvarumais ir vandeniu esanciu ant tavo laidu issiskiria kokios nors dujos, ko pasekoje ir susidaro tie burbuliukai, taip kad relax del tu l;aidu sugrauzimo
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai gal tik apsiusiot belikojhonis rašėCOLONTai kad jis jau turbūt galvoja kaip čia tos atsakomybės išvengti už mano praktiškai nepataisomai subjaurotą Coltą. Ar girdi maneeeee Ise. Parašyčiau PM bet bijau kad gali rimtai supykti. Tai nors pasiteisink čia forume, kokių ten nesamonių prirašai.![]()
nieko nedaryk gal nebus taip baisu