zyxelis harda parupins, deze irgi rasim be problemu. O tai tavo adminas tikiuosi duotu isorini IP?ceo rašėCOLONSituacija tokia:
Dirbu vietinej ISP. Kalbejau su adminu, tai jis sutiko ishskirt 4 mbps dload/upload linija ( kabeliukas ne varinis, o stiklinis ). Ir manau vieta serverinej duotu ( blogiausiu atveju priglaustu mano rusys ). Kitas dalykas - turiu nenaudojama motherboard'a su 1.3 gHz procu. Ramu 256 DDR ir vaizdeske kokia irgi rasciau. Reiketu tik hardo ir korpuso su maitinimo saltiniu. Jei susidomesit, galiu rimciau su savo darbdaviu pashneket, gal ir greiti didesni duotu. Gal dar kas ishsipletotu iki remimo, tada daug maz viskas turetu tvirta pagrinda. Jusu nuomones?
Administratoriui/Moderatoriams
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- ceo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 354
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 23:12
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ofcoursewytska rašėCOLONzyxelis harda parupins, deze irgi rasim be problemu. O tai tavo adminas tikiuosi duotu isorini IP?ceo rašėCOLONSituacija tokia:
Dirbu vietinej ISP. Kalbejau su adminu, tai jis sutiko ishskirt 4 mbps dload/upload linija ( kabeliukas ne varinis, o stiklinis ). Ir manau vieta serverinej duotu ( blogiausiu atveju priglaustu mano rusys ). Kitas dalykas - turiu nenaudojama motherboard'a su 1.3 gHz procu. Ramu 256 DDR ir vaizdeske kokia irgi rasciau. Reiketu tik hardo ir korpuso su maitinimo saltiniu. Jei susidomesit, galiu rimciau su savo darbdaviu pashneket, gal ir greiti didesni duotu. Gal dar kas ishsipletotu iki remimo, tada daug maz viskas turetu tvirta pagrinda. Jusu nuomones?
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11322
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Korpusą su maiteku rast ne problema, hardą kokį po pigiaja galėčiau suvairuot (40GB manau per akis būtų, yra čia už simbolinę kainą užsilikusių)... Tik dar pamiršai paminėt lan- o tai jau varis, tai jei sakai, kad duos stiklą- turėsi dar ir konverterius gaut arba reiks optinę lan kortą statytceo rašėCOLONSituacija tokia:
P.S. manau už tą liniją vis tiek mokėt reiks, ar aš klystu?
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- ceo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 354
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Na joa, lan'as bus varinis. As tik norejau akcentuot, kad linija pati optine ir pralaidumas jos gerasZyXEL rašėCOLONKorpusą su maiteku rast ne problema, hardą kokį po pigiaja galėčiau suvairuot (40GB manau per akis būtų, yra čia už simbolinę kainą užsilikusių)... Tik dar pamiršai paminėt lan- o tai jau varis, tai jei sakai, kad duos stiklą- turėsi dar ir konverterius gaut arba reiks optinę lan kortą statytceo rašėCOLONSituacija tokia:
Dirbu vietinej ISP. Kalbejau su adminu, tai jis sutiko ishskirt 4 mbps dload/upload linija ( kabeliukas ne varinis, o stiklinis ). Ir manau vieta serverinej duotu ( blogiausiu atveju priglaustu mano rusys ). Kitas dalykas - turiu nenaudojama motherboard'a su 1.3 gHz procu. Ramu 256 DDR ir vaizdeske kokia irgi rasciau. Reiketu tik hardo ir korpuso su maitinimo saltiniu. Jei susidomesit, galiu rimciau su savo darbdaviu pashneket, gal ir greiti didesni duotu. Gal dar kas ishsipletotu iki remimo, tada daug maz viskas turetu tvirta pagrinda. Jusu nuomones?Bet kokiu atveju manau iki to pc vis tiek varis ateis
P.S. Kol kas moket uz linija nereikes ( manau kad ir is vis nereikes ). Na zinoma, jei nesuvalgysim viso trafiko tai adminas nepriestaraus kilniam tikslui paaukot neishnaudota trafika
-
Ausriukas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
Aushriukui kitu darbu ushkrove, taigi kas dar cia lieka pas mus m?ceo rašėCOLONtai ok. Atvezkit korpusa, harda - as surinksiu musu serveriuka, sumesiu linuxa, pakursiu ftp ir uolia, kol kas kompas gales pas mane pasedet kol pilnai ji sutvarkysim. Jei jau ausriukas tryksta noru maziau kalbet, tai ji galetu viska ir sutempt( man egzaminai, tai ish namu ilgam koju neishkishu )
Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Subaru Impreza
- ceo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 354
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
A kodzel ishkart zyxelis ?Ausriukas rašėCOLONAushriukui kitu darbu ushkrove, taigi kas dar cia lieka pas mus m?ceo rašėCOLONtai ok. Atvezkit korpusa, harda - as surinksiu musu serveriuka, sumesiu linuxa, pakursiu ftp ir uolia, kol kas kompas gales pas mane pasedet kol pilnai ji sutvarkysim. Jei jau ausriukas tryksta noru maziau kalbet, tai ji galetu viska ir sutempt( man egzaminai, tai ish namu ilgam koju neishkishu )
gal Zyxelis
-
Ausriukas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
nava matot kaip greit laiko atsiranda, o reikejo tik spyrio i minkshtaja vietaceo rašėCOLONJei nori kad kas nors butu padaryta gerai - padaryk tai pats
Jei nebus sian daug darbo uzkrauta nat mano peciu, kokia 18h ar 19h galeciau kur uzhokt pasiimt hardwaro ir ryt vakare jau paleisciau serveri ( jei neishkils kokiu keblumu, kuriu as nesu numates ). Zyxel'i, tark zodi
malacius ceo
Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Subaru Impreza
Subaru Impreza
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11322
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Man atrodo paprasčiau būtų, jei tu užvežtum kur nors tą savo hardwarą, o po to jau pritaikytumėm dėžę ir t.t., nes kaip žinia pagal motiną gali ne bet kas tikti!ceo rašėCOLONJei nori kad kas nors butu padaryta gerai - padaryk tai pats
Jei nebus sian daug darbo uzkrauta nat mano peciu, kokia 18h ar 19h galeciau kur uzhokt pasiimt hardwaro ir ryt vakare jau paleisciau serveri ( jei neishkils kokiu keblumu, kuriu as nesu numates ). Zyxel'i, tark zodi
P.S. Ramo mažokai, o ir hardas kažkiek kainuoja- tai manau čia jau su valdyba ir jų finansais reikia tartis...
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
- ceo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 354
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Hmm...na ramo tai pas mane daugiau nesivolioja ( tie 256 keliautu is mano kompo ). Tai ok, galiu uzvesh sian ar ryt motina su ramais bei videocardu. Brukstelk man i pm savo nr, susiskambinsim susitarsim kadu ir kaip. Linija padaryciau per pusvalandiZyXEL rašėCOLONMan atrodo paprasčiau būtų, jei tu užvežtum kur nors tą savo hardwarą, o po to jau pritaikytumėm dėžę ir t.t., nes kaip žinia pagal motiną gali ne bet kas tikti!ceo rašėCOLONJei nori kad kas nors butu padaryta gerai - padaryk tai pats
Jei nebus sian daug darbo uzkrauta nat mano peciu, kokia 18h ar 19h galeciau kur uzhokt pasiimt hardwaro ir ryt vakare jau paleisciau serveri ( jei neishkils kokiu keblumu, kuriu as nesu numates ). Zyxel'i, tark zodiO po to jau viską sukomplektuotą atiduotumėm atgal. Linijos per tiek laiko vis tiek negausi tikriausiai (na iki 22os)- tai kam tiek plėšytis
P.S. Ramo mažokai, o ir hardas kažkiek kainuoja- tai manau čia jau su valdyba ir jų finansais reikia tartis...