zmogau tu net neisivaizduoji kiek as prasiardes buvau...taip kad nebutina sakyt kad ten kazkoks SH...JAWA9 rašėCOLONZMOGAU nerandi tokio s.. . suprantu jai tai butu kaskas elektroij
ar motoro gedimas.atsisuk priekines sedynes aplink abloskes atsikelk kilimus
ir zek pro kur bega.
cia ne kosmine stotis
Leidzia vandeni help!
Mitsubishi Eclipse 3G
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
kondishinas sioje eclipseje automatiskai isijungia ir tokiu atveju jei puciamas oras i langa, t.y. jei rankenele stovi 4 ar 5 padetyje. Taigi, pasitikslink kad nebutu atsuktas putimas i stikla.
Nes atsaldzius oras pirmai yra nusausinamas, sudaromas kondensatas, o poto sildomas jeigu sildymo rankenele pasukta ne ant nulio
Nes atsaldzius oras pirmai yra nusausinamas, sudaromas kondensatas, o poto sildomas jeigu sildymo rankenele pasukta ne ant nulio
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Nu nzn.... Aš dar kai turėjau golfuką.... tai ir pas mane vanduo rinkdavosi (kai lietus)... tai patikrinau prapūčiau liuko nubėgimo latakus... nepadėjo.... pakeičiau užhermetinau visas skyles kur dugne.... nepadėjo..... tai nuėmiau apšyfkes kur prie stiklo ir žiūrėjau kur šlapiuoja.... radau tada iš lauko gumą patikrinau ir radau tarpą... užklyjavau ir ....tadaaaa nebeleido......
pabandyk mež pasiteisins......
pabandyk mež pasiteisins......
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
žinok man leido keleivio pusėje per apatinį kampą, bet buvo guma ne vienoj vietoj nepriklijuota.shniurs rašėCOLONpro stiklo kampa apacioj leidzia...tokioj durnoj wietoj..daba galvoju ar vest perklijuot stikla visa ar tiesiog paciam bandyt su germetiku kokiu paklijuot..
tai aš pasiėmiau ir iš lauko pusės paieškojau kur daugiau atvipusi guma ir su super glue priklijavau. ir baigėsi mano vargai. su hermetiku kiek sunkai buvo nes už gumos jis man ilgai džiuvo... o po savaitės lietus užėjo ir visą išplovė.... vienu žo hermetikas po guma nedžiūna... bent jau man nedžiuvo.
sekmes bandant
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
tai ta mistine dezute su mistine kojele vistiek ishardyk, nu zinai, dlia sportyvnovo interesashniurs rašėCOLONpro stiklo kampa apacioj leidzia...tokioj durnoj wietoj..daba galvoju ar vest perklijuot stikla visa ar tiesiog paciam bandyt su germetiku kokiu paklijuot..
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis